Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet az első randin?
Figyelt kérdés
Mindenki fizeti a saját számláját?jan. 22. 19:40
2/50 anonim válasza:
Bakker nekem nem kell ahhoz pasi hogy en meghivjam magam kávézni vagy teára vagy bármire.
Ez nekem nem lenne randi ha vki odaáll mellém mikor iszok eszek sütizek vagy akármi.
3/50 A kérdező kommentje:
1-es. Miert mindig a férfi fizet, szerinted?
Vannak országok ahol mindenki fizeti a saját számláját.
jan. 22. 19:46
4/50 anonim válasza:
2. Akkor ne randizz, vegyél egy kígyóubit, kend be zsírral, és hajrá!
5/50 anonim válasza:
3. És vannak országok, ahol megveszik a lányt 9 évesen a szüleitől.
6/50 anonim válasza:
A meghívó fizet. Aki - feltehetőleg - nem kan, és nem is 9 éves kislányokat vásárló pedó. Ez a 2 és fél pipás egy igazi kretén... Akkor már tényleg az ubi, mint ez.
7/50 A kérdező kommentje:
5-os. Az nem a nyugati kultúra része.
jan. 22. 19:51
8/50 Fragments of Fantasy válasza:
Aki elhív a másikat.
(Ez nagyrészt a férfi.)
De engem már hívott el nő és akkor például felesben fizettünk, mert nem volt "pofám" hagyni, hogy ő fizessen csak.
9/50 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy a lány / nő fizesse a saját fogyasztását, akkor ne azt mondd, hogy szeretnéd meghívni egy italra / sütire / vacsorázni stb, hanem kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve belülni valahova veled enni/inni valamit úgy, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását.
10/50 anonim válasza:
#2 Ez olyan, mint mikor egy szórakozóhelyen, strandon vagy bárhol betalál valami faszi, mikor már épp eszel/iszol, stb.Ha 3 percen belül nem ajánlja fel, hogy meghívna valamire, elzavarom a picsába.
Még az én pénzemen akarna ismerkedni velem.Hát nem.Nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!