Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizet az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizet az első randin?

Figyelt kérdés
Mindenki fizeti a saját számláját?
jan. 22. 19:40
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
53%
MINDIG a kan!
jan. 22. 19:41
 2/50 anonim ***** válasza:
55%

Bakker nekem nem kell ahhoz pasi hogy en meghivjam magam kávézni vagy teára vagy bármire.

Ez nekem nem lenne randi ha vki odaáll mellém mikor iszok eszek sütizek vagy akármi.

jan. 22. 19:41
 3/50 A kérdező kommentje:

1-es. Miert mindig a férfi fizet, szerinted?

Vannak országok ahol mindenki fizeti a saját számláját.

jan. 22. 19:46
 4/50 anonim ***** válasza:
31%
2. Akkor ne randizz, vegyél egy kígyóubit, kend be zsírral, és hajrá!
jan. 22. 19:47
 5/50 anonim ***** válasza:
83%
3. És vannak országok, ahol megveszik a lányt 9 évesen a szüleitől.
jan. 22. 19:48
 6/50 anonim ***** válasza:
95%
A meghívó fizet. Aki - feltehetőleg - nem kan, és nem is 9 éves kislányokat vásárló pedó. Ez a 2 és fél pipás egy igazi kretén... Akkor már tényleg az ubi, mint ez.
jan. 22. 19:50
 7/50 A kérdező kommentje:
5-os. Az nem a nyugati kultúra része.
jan. 22. 19:51
 8/50 Fragments of Fantasy ***** válasza:
93%

Aki elhív a másikat.

(Ez nagyrészt a férfi.)

De engem már hívott el nő és akkor például felesben fizettünk, mert nem volt "pofám" hagyni, hogy ő fizessen csak.

jan. 22. 19:52
 9/50 anonim ***** válasza:
92%
Ha azt szeretnéd, hogy a lány / nő fizesse a saját fogyasztását, akkor ne azt mondd, hogy szeretnéd meghívni egy italra / sütire / vacsorázni stb, hanem kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve belülni valahova veled enni/inni valamit úgy, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását.
jan. 22. 19:57
 10/50 anonim ***** válasza:
85%

#2 Ez olyan, mint mikor egy szórakozóhelyen, strandon vagy bárhol betalál valami faszi, mikor már épp eszel/iszol, stb.Ha 3 percen belül nem ajánlja fel, hogy meghívna valamire, elzavarom a picsába.

Még az én pénzemen akarna ismerkedni velem.Hát nem.Nem, nem.

jan. 22. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!