Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?
Figyelt kérdés
Nincsenek illúzióim meg nem vagyok aranyásó. De ez szerintem eléggé ciki.2018. nov. 20. 21:31
1/85 anonim válasza:
Miért lenne? Logikus hogy azt költi el még ha van is nála kp.
2/85 anonim válasza:
elso randira nem mennek etterembe.
de ettol eltekintve igen, ciki.
3/85 anonim válasza:
Miért lenne az? Megdolgozott érte, és lehet másra úgysem nagyon tudná elkölteni (van olyan amit csak éttermekben lehet ha jól tudom)
4/85 anonim válasza:
Örülj hogy kifizette helyetted.
5/85 anonim válasza:
Ilyen alapon az is ciki, ha szépkártyával, euróval, arany vagy ezüstrúddal fizet? Nem mindegy mi a valuta, amit elfogadnak? :D
32/f
6/85 anonim válasza:
Nekem van Szép-kártyám. Szerinted hol nem kuláznám le, hogy ez neked ciki? 🙂
7/85 anonim válasza:
ELSŐ randin igenis ciki, szerintem. Ennyire sóher ne legyen már valaki. Miért nem lehet kp-ban fizetni a legelső randin? Ha meg sajnálja rá a kp-t, akkor nem kell menni fizetős helyre. Ilyen egyszerű.
8/85 anonim válasza:
Jézusom !!!!!!!!!!!!! Akkor ha elhívok egy csajt/nőt/asszonyt italozni és sok 50 -es van nálam , akkor kénytelen vagyok az 5 -10 ezrest felváltatni .... Ohh na meg még mit nem ! Ez már túl lép az aranyásón.. És gyerek korban nem tanulta meg ha valamit kap vagy meghívják azt megköszöni szokás ,nem pedig fikázni!!
9/85 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ha az étterem elfogadja, ezért ugyanúgy megdolgozott, mint a pénzben kapott fizetéséért, csak más az adózása.
10/85 A kérdező kommentje:
Az, hogy aranyásó vagyok kikérem magamnak, aki ezt írta rólam, az magából indul ki, illetve az őt körülvevő nőkből.
Igen, megköszöntem, hogy meghívott, nem ez volt a kérdés. Nem voltunk drága étteremben, ergo szerintem ez nem volt figyelmesség. Itt szerintem totál elvekre épül ez az egész, véleményem szerint ez nem férfias. Ha sétálni mentünk volna és meghív egy kólára, amiért kifizet 500 Ft-ot azt nem tartanám gáznak. Első randin szerintem erre oda kellene figyelni.
2018. nov. 20. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!