Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?
Neked beteg az agyad kérdező :D
32/f
Akkor az se lesz ciki egyeseknek, ha következőleg egy gyorséttermi kuponnal fog a srác fizetni legelső randin?
Emberek, hol van az illem, az etikett? (Első randin odatesszük magunkat, és nem a haverunkkal szórakozunk, ott elmegy a kupon és az erzsébet utalvány, de az nem randira való, főleg nem a legelsőre). És akkor csodálkoznak egyesek, ha elmegy a másiknak a kedve tőle, mert igen, ez meglepő. Ez nem férfias. Ez p..rasztság.
Illúzióromboló ez az egész. És ez nem aranyásóság, csak egyesek nem ismerik az illemet és hogy hogyan viselkedünk randin.
Tudom, hogy most jönnek majd az olyan kommentek, hogy ezért is megdolgozott..stb. meg ez is ugyanolyan fizetőeszköz.
Ok. De ez degradáló. Legelső randin azért viselkedjünk már!
Nem tudom, de ha valakivel szeretnék együtt lenni, elhív randizni és jól érezzük magunkat,akkor eszembe nem jut azt nézni hogy mennyi pénz van nála vagy mivel fizet. Főleg ha van olyan kedves hogy meghív.
Szörnyű hogy ennyire csak a külsőségek számítanak egyeseknek.
Írják többen hogy szerintük az első randin ciki. Ti a huszadik randin is cikinek tartanátok.
Kérdező! Ha ez annyira ciki volt neked, miért nem fizetted ki a részed?
Jobb ha megszabadul tőled szegény férfi.
Azért én meg néznék egy illemkönyvet, hogy az erzsébetutalványról hogy értekezik.
32/f
"mélyreható intelligencia ez a szint, amit itt egyes válaszadók megütnek. Gratulálok nektek."
mondja az, aki kiakad azon, hogy fizet a pasas, aki MEGHÍV. A kérdésre nem válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!