Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?

Figyelt kérdés
Nincsenek illúzióim meg nem vagyok aranyásó. De ez szerintem eléggé ciki.
2018. nov. 20. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
48%

A 20. randit ne hasonlítsuk már össze a legelsővel, oké? Vagy szerinted a kettő ugyanaz?

A 20.-nál már ismered valamennyire a másikat és nem figyelsz oda ilyen apróságokra, az 1.-nél még nem ismered.

Igen, ez ugyan apróság, de mindig az apró dolgokban rejlik a részlet.

2018. nov. 20. 22:15
 22/85 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem gáz. Kedves, amiért kifizette a te kajádat is.
2018. nov. 20. 22:18
 23/85 anonim ***** válasza:
67%

#21: Nem tudom mert én nem a férfiak pénzére hajtok. Hanem megköszönöm ha meghív. Nem kiakadok hogy mivel fizet.Ha ez is gond akkor sajnálom.

Ha nem tetszik ez a kérdezőnek, megmondhatta volna a férfinak hogy neki ez ciki, és kifizeti a saját részét. Ennyire egyszerű. Nem itt kell vergődni.

2018. nov. 20. 22:20
 24/85 A kérdező kommentje:

Egyesek saját frusztrációjukat vetítik most ki rám, ez a tipikus arc nélküli válaszadás legelső példája. Sajnálom, de nem tehetek róla, hogy sokatokat esetleg lehúzták, megalázták a nők. Nyilván nem ez a téma itt, de ebből táplálkozik most a dühötök irányomba.

Akkor most visszakérdezek: azzal jöttök, hogy miért nem fizetem ki magamnak. Hm. Úriemberek vagytok, nyilván ez a visszavágás is ezt mutatja, én férfiként ilyet nem, hogy leírni szégyellenék, de még gondolni is. A ti fajtátok az, aki elvárja ezt egy nőtől, hogy bármikor bárki szexeljen veletek, ha csettintetek, csak a szép szemetekért (nem is tudom, mit mondanátok, ha egy nő azt mondaná, fizessetek utána, de nyilván kikérnétek magatoknak, mert annyira spúrok vagytok). Az ilyen hozzáállású férfiak számomra jellemtelenek, de nyilván ezt tanultátok, láttátok a szüleitektől. Ez a természetes. Számomra nem. Miért is kellene azon túl, hogy megköszöntem a meghívást még összetennem a két kezem egy meghívásért?

Azért el kellene gondolkodni azon is, hogy miért támadtok egyből, nem átgondolva a kérdésemet.

25/85 anonim ***** válasza:
14%

-elsőrandin soha nem mennék étterembe senkivel, ezerszer felsoroltuk, hogy miért nem való

-ha nincs költenivaló pénze miért hív meg, vegyünk egy kiflit és törjük ketté a parkbeli padon

-biztos elnevetném magam ha valami csoda folytán mégis megtörténne és képzeletben üdvözölném a GYK népét

26/85 A kérdező kommentje:

Én sem szeretek étterembe járni, ha kérdezik, mihez lenne kedvem, mindig a sétát javaslom. Szeretek sétálni és ott jobban lehet beszélgetni, megmondom őszintén, ez volt az első éttermes elsőrandim, talán épp emiatt. Ez ad hoc történt ma, ismerkedtem a sráccal, aki írt, hogy lenne-e kedvem ma vele ebédelni. Mivel a meghívás nem egy drága helyre, hanem egy kis kifőzdére szólt, úgy gondolom, joggal kérhetem ki magamnak az aranyásó jelzőt.

Viszont úgy gondolom, ez tapintatlanság volt. Nem amiatt, hogy nem annyit ért ez, mintha bankókban fizette volna ki azt az alig 3000 Ft-ot. Ha a sokadik randin történik természetesen nem is lenne kérdés, de úgy gondolom, ha valaki úriember és be akar a nőknél vágódni, ezt nem teszi. És akkor ez a példa álljék itt azok előtt, akik fűt-fát mondtak rám, hogy esetleg emiatt nincs csajotok, vagy olyan, amilyen, ha mégis lenne, mert így álltok hozzánk.

2018. nov. 20. 22:29
 27/85 anonim ***** válasza:
77%

Azt azért nem értem miért kell idekeverni a férfiak szüleit meg mit láttak otthon. Mi van?

Fel se fogod kérdező hogy mit írunk csak hajtod a saját igazad. Akkor minek írsz ki kérdést? Vagy azt hitted együtt fogjuk szidni szerencsétlen férfit?

Teljesen megértem hogy sok férfi kiábrándult a nőkből már.

Remélem a kocsi típusa megfelelő volt amivel ment érted és a lakása is rendben van :) Nehogy a szinted alatt legyen véletlenül.

2018. nov. 20. 22:30
 28/85 A kérdező kommentje:

Hidd el, nekem jobb autóm és házam van, mint neki. Sosem így választok párt. :)

A szülők viszont úgy keverednek ide, hogy minden mintát tőlük tanulunk :) Már, aki...

Nem, nem kértem, hogy szidd velem. Sőt, engem szidj, imádom, ha ide jövök, emiatt szoktam írni :)

2018. nov. 20. 22:33
 29/85 anonim ***** válasza:
30%

Senki sem a másik pénzére hajt, ha számára elfogadhatatlan, hogy a LEGELSŐ, hangsúlyozom LEGELSŐ randin a randipartner egy kuponnal fizet. Miért nem lehet akkor kp-val fizetni? Na, erre miért nem válaszoltok?

Az, hogy a sokadik randi hogyan telik, az már teljesen más, mint a legelső! És ez a baj, hogy sokan az első randinak se tulajdonítanak nagy jelentőséget. Úgy vannak vele, hogy majd lesz valami..stb.

2018. nov. 20. 22:33
 30/85 anonim ***** válasza:
68%
Szóval az Erzsébet-kártya meg a SZÉP-kártya ciki, na de a bankkártya meg a hitelkártya? Azt elfogadsz, vagy csak kp?
2018. nov. 20. 22:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!