Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?
Ha csak ezert nem tandizol a csavoval akkor jobban is járt!
En nő vagyok, mindig fizettek de ilyenen sosem akadnek ki! A lényeg hogy meghívott. Nem mindegy mivel fizet? Évekről beszélsz. Ez milyen alapon alakult ki nalad? Ha azt mondota volna h fizesd má a reszed meg megertem a kiakadasod!
De te tudod!
N27
#70: Egyetértek!
Azt mondja szimpatikus lett volna de az utalvánnyal elvágta magát nála :DDD Ennél hülyébb szöveget régen hallottam. Húha. Akkor keresgélj nyugodtan tovább a milliomosok közt akik húszezressel fizetnek ki egy kólát is. Gondolom ezzel sokkal szimpatikusabb lesz neked ;) Ez aztán az őszinte boldogság. :D A hányinger kap el.
N
a túrórudis sztori aranyos.
de a böskés megoldás olyan... tré.
Nem tapasztaltam ugyan még ilyet, pedig 34 évem alatt megfordultam jó pàr étteremben, de az, hogy utalvànnyal fizetett, nem jelenti azt, hogy ne lett volna nàla pénz/bankkàrtya.Ráadàsul azt mondod, kifőzdében voltatok, az marhàra nem étterem.Egyébként fizetőeszköz az Erzsébet-utalvàny is.
Ez miatt butasàg nem talàlkozni újra, plàne ha szimpatikus.
A problémàja örök titok marad.
De Kérdező, szerinted hol használja fel az utalvànyt, a patikàban?Arra egészségkàrtya van.
Nem tudom mi ezen akkora tragédia, hogy nem pénzzel fizetett.
Elég sokan kapjàk a cafeteriàt ebben a formàban, nem fog senki otthon ülni rajta, azért van, hogy elköltsük.
Érdekes felfogàs az tuti...
Tavaly felmentünk Pestre az àllatkertbe, jött a pàrom két unokàja is, meg az én lànyom.
Szép-kàrtyàval fizettem.Szerinted mit kellett volna gondolnia élettàrsamnak?Azt, hogy milyen sóher vagyok, mert felhasznàlom ami volt a kàrtyàn?Tiszta vicc.
Remélem azért a kérdező megmondta a valódi okot, hogy szegény embernek megadja a lehetőséget a fejlődésre és végre csupa nagybetűs férfi lehessen :D
32/f
1. Az Erzsébet utalvány mióta kupon?
2. Ha ez nem egy, a szó klasszikus értelmében vett étteremben volt, hanem egy kifőzdében, akkor pláne semmi nincs ebben az utalvánnyal fizetésben.
3. Szerintem te troll vagy, és nem nő, hanem férfi. A stílusod alapján simán le lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!