Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?
Első randira semmi képpen.😂
32/f
Az a durva hogy az első randin elfogadod hogy más fizesse ki a mit zabáltál.
A legparasztabb viselkedés pedig hogy azt kritizálod ahogy rendezte a számládat amit alapból neked kellett volna.
Jópár randin vagyok túl de első randin nő még nem hagyta hogy kifizessem a fogyasztását, vagy ha igen akkor a következő helyen ő fizetett.
Ilyen nővel mit te vagy egy pillanatra nem mutatkoznék. Elsüllyednék szégyenemben.
Az egész abból fakad hogy az ilyen nők annyira el vannak szállva maguktól hogy alap hogy állni kell az első randin a költségeket, mert az hogy egyáltalán figyelmet szentelnek egy férfinak annyira értékes dolog hogy nem adják ám ingyen. A kérdező sem tehet róla, hiszen az egója ezt diktálja, hiszen ők a világ közepe, időt szakítanak valakire és mint tudjuk az idő pénz.
Ez mára odáig fajult hogy már az se mindegy mivel fizetsz úgy néz ki. Ennyi erővel prostinak is beállhatnátok tényleg.
Vajon lesz második randi ezek után?
Engem ez izgat.
#65: nem hinném, ugyanis munka miatt jött le a városomba, viszonylag messziről, gondolom nem indul el ilyen hosszú útra pénz nélkül. Még mindig nem értik itt egyesek, hogy ha elmegyünk egyet sétálni és nagyon maximum egy kólára hív meg vagy egy kávéra is jobban adta volna ki magát, mint ez. Nem baj, úgy tűnik, ennyire olcsójánosokból áll a nép, gondolom, mindnek van barátnője :D
És valaki kérdezte, hogy lesz-e második randi: nem, nem lesz. Szimpatikus lett volna, de ezzel elvágta magát nálam. Megmondtam neki, hogy nem szeretnék többet randizni. Szomorú, hogy nem csak a férfiak, hanem a nők is így állnak ehhez a témához, utána meg mindenki sír, hogy nem kezelik őket férfiként és nőként. Na, tényleg kiszállok itt, nekem ez a sok arctalan beugató már sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!