Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?
Kérdező, szerintem te vagy trollkodsz, és nem is vagy nő, vagy hülye vagy.
34 éves nő vagyok, még egy mekis kupont sem tartanék cikinek, sőt, ragaszkodom ahhoz, hogy én fizessem a saját fogyasztásom, ha tehetem, ha meg valamiért nincs rá mód (pl. nincs nálam készpénz, és kártyával nem lehet fizetni), akkor visszahívom a másikat valamire, akkor is, ha nem akarok tőle semmit, mert nem szeretek tartozni. Barátoknak sem, idegeneknek meg főleg nem.
Az a baj hogy te eleve azért írtad ki hogy majd jól egyetértsünk veled, de az ellenvéleményt, kritikát meg nem viseled el, eléggé gyakori viselkedés.
Igazából ez nem is kérdés. Csak bólogató válaszokat vártál, de sajnos nem jött össze.
Á, itt csak fújják a nőgyűlölő dumát, nem gondolkodnak. :) nem is tudnak olvasni a gyűlölettől...
na nem baj, szívesen, Kedves Gyűlölködők, hogy ilyet nem illik. Még kamatoztathatjátok talán, ha nem a plakátcsajokra akarjátok ezután kiverni.
Szuper. Még a kocsid is jobb mint neki. Remélem ezzel is felvágtál ott. Szívből kívánom hogy ne legyen folytatása a dolognak. Jobbat érdemel nálad.
Nyomkodd csak továbbra is a pirosat.
Jó éjt!
Nem, nem tudta, hogy autóval mentem :)
Jó éjt neked is :D
Az mit jelent hogy majd a két szép szeméért lefekszel vele? Ez már eléggé aranyásásnak tűnik, azt kéne megértened hogy a szex egy kölcsönös dolog nem egy ajándék részedről. Ellenben azzal hogy kifizette a részed.
Amúgy meg lehet tényleg csak 20as volt nála amit a kis kifőzdében fel se tudtak volna váltani :D
Intelligencia, na az hiányzik, mert akkor logikusan végig gondolnád, hogy ha legközelebb elvinne X/Y helyre, ott nem fogadnak el ilyen valutát, tehát egyértelműen azzal "kell" fizetni, amit szűkösebb körben fogadnak el szolgáltatásnyújtásnál.
Az illemben ledig semmilyen dolog nem szól arról, hogy mivel is kellene fizetni, az viszont illetlenség, hogy a kérdező így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!