Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha az első randin egy 39 éves férfi erzsébetutalvánnyal fizet az étteremben?
Azért rég nevettem ilyen jót, troll vagy sem :)
32/f
Nem vagyok troll. Örülök, hogy jól szórakoztatok, én meg örülök, hogy talán egy páran tanultak ebből. Úgy gondolom, itt nem kifejezetten ezt a fajta véleménynyilvánítást kellene tolni, mert ez tipikusan mesterpéldája a másikra való rászállásnak, bullyingnek. A véleményetekre voltam kíváncsi, az, hogy nem egy irányba nézünk természetes, fura is lenne, ha mindenki egyformán gondolkodna. Nem, nem vártam, hogy szidjátok a srácot, én sem teszem azt. Azt vártam, hogy intelligens emberek módjára átbeszéljük, és ha valóban úgy érzem, vannak értelmes reakciók (nem feltétlenül velem egyetértők), talán sikerül meggyőznötök, de nem sikerült, sőt.
Lehet továbbra is röhögni rajtam, jogotok van ehhez is. (Csak zárójelben, ha lehullana a lepel és szemtől-szemben állnátok velem, kíváncsi lennék, kinek lenne ekkora nagy pofája.)
Jó éjszakát.
Gyk-n mit vártál? Hülye kérdésre normális válaszokat?
Igen tanultam az esetből, ezentúl csak bözsi utalvánnyal fizetek első randin, ez egyfajta szűrőnek is jó úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!