Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet az első randin?
Életemben nem fizettem még randin.Nem is randiztam fűvel fával,csak aki tetszett tényleg.Én sem kérem vissza annak az árát,amit veszek.Teljesen mindegy,hogy 200 Ft vagy 200 ezer.
Mondjuk a velem egykorúak,vagy idősebbek ki is röhögtek volna,ha nő létemre fizetni akarok.
Ahhoz meg,hogy dugjak,nem kellett randiznom,mindig valogathattam,mint ahogy most is megtehetném.
Biztos nem égetném magam a felezgetéssel.Inkább kifizetném az egeszet,és verje a számlával a fa.dzát.
protokol 🤣🤡
És még mindig, milyen "kiképzés" része ez? Milyen "alakulatnál"? 😅
Mert FÉRFI. Azért. Teszem azt egy étteremben, ahová ketten ültök be enni, a férfinak illik odahívni a pincért és fizetni. Ugyanazért, amiért a kocsiajtót is illik kinyitni, még ha ezt ma már nem is szokás. Vagy az ajtóban előreengedni. Tehát pusztán azért, mert ő a nő, te meg a férfi, illik az ajtóban előre engedni. Nem csak a randipartnert, a szomszéd goromba vén szatyrot is.
Megy ez a süketelés az egyenjogúságról, de azért egy nő a randin legyen nő, ugye? Például legyen kisebb, vékonyabb, törékenyebb. Pedig nem lovon akarod elragadni erővel. De azért egy 180 centis csaj, akinek olyan a hàta, mint a pingpong asztal, az fujj, az nem nőies, nem szexi.
Az egyenjogúság jegyében legközelebb magassarkú, szoknya és smink helyett szerelőoverálban megyek, bakancsban, olajfoltosan. Vagyok annyira férfi, hogy fizessem a fogyasztàsom, megcsinálom az olajcserét, hát nem is fogok ott tipegni a kiscipőmben.
33. Pl. itt: [link]
De SOK multinál is van ám ilyen képzés a vezetőknek, mert sok bunkó gyerek kerül oda az egyetemekről, akiket nem lehet elengedni egy normális vacsorára, vagy követségre sem.
Nagyon szépen sikerült kiferdíteni. Én nem azt tagadtam hogy vannak nemi szerepek, pont arról van szó, hogy régen a fizetés egy férfi nemi szerep volt társadalmi berendezkedési okokból kifolyólag de tekintve hogy ma már anyagilag egyenjogúság van, így a fizetés elvárása egy teljesen irracionális dolog
8-as válasz a kérdésnél. Ez a 2 es fél pipás kanozós, ubizós, másokat leprolizós nyomorult:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Te nem érted az illemszabàlyok lényegét. Ezen nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!