Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizet az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizet az első randin?

Figyelt kérdés
Mindenki fizeti a saját számláját?
jan. 22. 19:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
90%

Életemben nem fizettem még randin.Nem is randiztam fűvel fával,csak aki tetszett tényleg.Én sem kérem vissza annak az árát,amit veszek.Teljesen mindegy,hogy 200 Ft vagy 200 ezer.

Mondjuk a velem egykorúak,vagy idősebbek ki is röhögtek volna,ha nő létemre fizetni akarok.

Ahhoz meg,hogy dugjak,nem kellett randiznom,mindig valogathattam,mint ahogy most is megtehetném.

Biztos nem égetném magam a felezgetéssel.Inkább kifizetném az egeszet,és verje a számlával a fa.dzát.

jan. 22. 21:00
 32/50 anonim ***** válasza:
13%

protokol 🤣🤡

És még mindig, milyen "kiképzés" része ez? Milyen "alakulatnál"? 😅

jan. 22. 21:00
 33/50 anonim ***** válasza:
84%

Mert FÉRFI. Azért. Teszem azt egy étteremben, ahová ketten ültök be enni, a férfinak illik odahívni a pincért és fizetni. Ugyanazért, amiért a kocsiajtót is illik kinyitni, még ha ezt ma már nem is szokás. Vagy az ajtóban előreengedni. Tehát pusztán azért, mert ő a nő, te meg a férfi, illik az ajtóban előre engedni. Nem csak a randipartnert, a szomszéd goromba vén szatyrot is.

Megy ez a süketelés az egyenjogúságról, de azért egy nő a randin legyen nő, ugye? Például legyen kisebb, vékonyabb, törékenyebb. Pedig nem lovon akarod elragadni erővel. De azért egy 180 centis csaj, akinek olyan a hàta, mint a pingpong asztal, az fujj, az nem nőies, nem szexi.

Az egyenjogúság jegyében legközelebb magassarkú, szoknya és smink helyett szerelőoverálban megyek, bakancsban, olajfoltosan. Vagyok annyira férfi, hogy fizessem a fogyasztàsom, megcsinálom az olajcserét, hát nem is fogok ott tipegni a kiscipőmben.

jan. 22. 21:01
 34/50 anonim ***** válasza:
72%

33. Pl. itt: [link]

De SOK multinál is van ám ilyen képzés a vezetőknek, mert sok bunkó gyerek kerül oda az egyetemekről, akiket nem lehet elengedni egy normális vacsorára, vagy követségre sem.

jan. 22. 21:10
 35/50 anonim ***** válasza:
83%
Az fizet, aki fizet, de több randi részemről csak akkor lesz, ha ez a férfi. Ha itt húszan sírnak amiatt, az se változtat ezen. A nagyvonalú embereket szeretem, én is az vagyok, csak nem az én dolgom lenyűgözni eleinte a magukat hercegnőnek képzelő fiúkat.
jan. 22. 21:13
 36/50 anonim ***** válasza:
13%
#35 mert téged el lehet, a kanozásoddal, ubizással meg az egyéb undorító proliskodásoddal :D hagyjuk már. A gyk legmocskosabb szájú trollja vagy, de folyton jössz ilyen etikett hülyeségekkel amihez közöd nincs.
jan. 22. 21:14
 37/50 anonim ***** válasza:
89%
Én eleve nem hívom el a férfit, ha akar valamit, akkor ő veti fel az ötletet. Amúgy nem vágyom öt csillagos étterembe, millió fogásos vacsorára, de basszus, a nyamvadt üdítőmet/kávémat/sörömet stb. igenis fizesse a férfi. Engem kiábrándítana, ha engedné, hogy akár a sajátomat álljam (bocs, de nagggyon nem vagyok feminista....).
jan. 22. 21:23
 38/50 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szépen sikerült kiferdíteni. Én nem azt tagadtam hogy vannak nemi szerepek, pont arról van szó, hogy régen a fizetés egy férfi nemi szerep volt társadalmi berendezkedési okokból kifolyólag de tekintve hogy ma már anyagilag egyenjogúság van, így a fizetés elvárása egy teljesen irracionális dolog

jan. 22. 21:40
 39/50 anonim ***** válasza:
45%

8-as válasz a kérdésnél. Ez a 2 es fél pipás kanozós, ubizós, másokat leprolizós nyomorult:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

jan. 22. 21:45
 40/50 anonim ***** válasza:
87%

Te nem érted az illemszabàlyok lényegét. Ezen nem tudok segíteni.

jan. 22. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!