Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet az első randin?
Valamelyikőtök magyarázza már el nekem hogy miért KELL a férfinek fizetnie a nőnek. Nyilván lehet, de milyen alapon van ez elvárva? Tudtommal egyenlőség van tehát ez ugyanolyan mintha a nő fizetne a férfinek. Tehát ez alapján senki nem fizet senkinek, vagy mindenki mindenkinek, de nem csak a férfi a nőnek
De ne értsétek félre, imádom a nőket, meg szivesen veszek is pl ajándékot, de azért hogy ez elvárásnak van véve hogy a férfi fizet, a mai világban nem érzem logikusnak és indokoltnak. Régen amikor a nőknek jóval kevesebb fizetése volt vagy nem is nagyon dolgoztak nyilván teljesen más volt.
És nyilván egy kávét kifizetni nem nagy dolog, nekem az egész elméletével van problémám. Az meg a másik, hogy eleve hibázik az "egy kávén sírtok" érvelés, mert szimplán meg lehet fordítani, ti is egy kávé kifizetésén "sírtok"
21. Mert alap, elemi udvariassági forma, és jelzés. Mint ahogy a kabátja le/fel segítése, vagy a felállás, ha megjön az asztalhoz/elmegy az asztaltól,...
Gyerekként ezt tanultam odahaza. Később a kiképzésen is ezt tanították. Másoknak ez miért nem alap? Jó, nyilván sok proli van, de akkor is.
Értem tehát te nem akarsz ismerkedni, te egy ismerkedés szolgáltatást nyújtasz, pénzért?:D
"A mert valaki ezt mondta" továbbra sem egy logikus érv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!