Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet az első randin?
Attól függ, hogy ki milyen társadalmi rétegből jön. Ahol sikk a menőzés és az alacsony EQ-nál mindig a férfi, hisz le kell nyűgözni a nőt. Ha magas a státusz és az EQ, akkor előzetes megbeszélés kérdése, de középhosszútávon az anyagiak kijönnek 0-ra.
Ezen felül minden csak melléduma!
12-es Teged könnyen lehúznak a lányok, nok, hölgyek.
Modern házasságban nem közös a pénz.Van közös költség.Mindenki a saját pénzét kezeli.
#14 A házasságnak kizárólag a vagyonközösség a lényege.Ha az nincs, nem kell megházasodni.Ha meg nem vagyunk házasok, akkor nincs szex, főzés, mosás takarítás.
Házasság olyan férfivel lesz, aki fizet.Ilyen egyszerű.
Komolyan nem értem, hogy miért olyan rohadt nagy érvágás kifizetni egy pohár kávét vagy egy üdítőt, hogy ebből rendszeresen ekkora hisztit kell csapni. Sem anyagi okból, sem elvből nem látom indokoltnak.
Igenis fizessen a férfi! Kivéve, ha mindketten férfiak, akkor fizesse mindenki a magáét.
Főleg azt a részét nem értem, hogy itt sírtok, hogy ÉVEKIG nem jön össze randi sem sokaknak. Minden második kérdésben erről megy a rinya. És amikor összejön, bakker, egy pohár kávét sajnáltok. Öt évente egyszer!
Az ilyen "vicces" kis trollkérdéseket nem említve, hogy illik-e a csajt első randin a Tescoba vinni. Komolyan, mintha érne annyit egy ilyen büfés, olcsó híg lötty, hogy órákig elviselje a csaj valami lúzer társaságát...
Értem tehát te csak fizetségért cserébe ismerkedsz. Azt hiszem van erre egy szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!