Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nő meghívhatja a fèrfit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő meghívhatja a fèrfit egy italra az első randin, hogy ő fizet?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 03:42
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
31 szavazat
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy a nő fizet.
2022. febr. 7. 03:42
 2/35 anonim ***** válasza:
38%
Megtenni megteheti, de a legtöbb férfi ezt nem hagyja vagy nem tetszik neki, akinek meg kifejezetten bejön azzal jobb nem kezdeni, mert valószínűleg egy ingyenélő alak.
2022. febr. 7. 04:01
 3/35 A kérdező kommentje:

Miért lenne ingyenélő az, akinek kifejezetten tetszik, ha egy nő meghívja?

Minden normális férfinak tetszik, hiszen ez óriási bók. Általában a pasik hívják meg a csajokat, sőt, megkérdezik, hogy fizethetnek-e neki.

Na most, ha egy pasinak fizetnek, az nagy királyság, hiszen az nem megszokott.

2022. febr. 7. 04:27
 4/35 A kérdező kommentje:

Ezek a pasik, akik így gondolkodnak, hülyék!!!

2022. febr. 7. 04:29
 5/35 anonim ***** válasza:
79%
Meghívhatod, ha nem csinál belőle presztizskérdést!
2022. febr. 7. 05:13
 6/35 anonim ***** válasza:
47%

4. ha tudod a kérdésedre a választ, minek kérdezel?

Én volt, hogy az egész süti, kávét fizettem nőként, mert jobban álltam, de volt, hogy feleztünk. A 21. században már nem olyan idegen dolog az, hogy nem kizárólag a pasi fizet. Nyilván megvan a bája, és extra kedves gesztus, én pl. nagyon értékelem, ha egy-két apróság megvan az udvarlási fázisban, de kinek mi. Azért a legtöbb srác elutasítja, hogy az egészet én fizessem. De a felezésbe sokszor belemennek.

2022. febr. 7. 05:57
 7/35 A kérdező kommentje:
Mások véleményére vagyok kíváncsi.
2022. febr. 7. 06:02
 8/35 anonim ***** válasza:
63%
Persze, egyenjogúság van, simán. Am meg amikor már együtt élnek, akkor is dolgozik a nő is, meg a férfi is, akkor is közösen fizetnek mindent, szóval a randikon is lehet fizetni a nőnek is.
2022. febr. 7. 06:16
 9/35 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nagyon fura lenne, biztos nem hagynám hogy a nő fizessen az elsőn. Nem azért mert faszméregetés, csak szimplán fura lenne (nekem legalábbis nagyon). De ahogy írták is 21. században élünk, itt már mindent szabad. Én csak konzervatívabb vagyok ilyen téren.
2022. febr. 7. 07:14
 10/35 anonim ***** válasza:
60%
A pofámról lesülne a bőr. Egyébiránt hívott már meg.nő! Eszembe nem jutott vele fizettetni!
2022. febr. 7. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!