Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves korig kéne összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig kéne összejönnie az első párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Én 24 vagyok és nem volt még. Ciki ha csak 25 és 30 kötött lesz először?

Normál esetben hány éves korig kéne összejönnie az elsőnek?

2022. febr. 1. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Normál esetben talán a testi "leépülés" előtti időszakig. Nem érdemes megvárni (tapasztalat nélkül meg főleg nem), mert utána csak nehezebb összehozni a "dolgokat".

Egyértelműen nincs ilyen konkrét életkor, mert mindenkinél eltérők az öregedés első jelei.

Amúgy szerintem nem gáz, ha 25-30 között van első... :,D

2022. febr. 1. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
20
2022. febr. 1. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is 20 környékére mondanám, akkor már egyetemista vagy, akkor nagyon-nagyot nyílik a világ, ha ott sem tetszel egy lánynak se, akkor olvasnod kell a sorok között (én is így tettem, most 42 vagyok). Utána is lehet persze és akkor se vagy elkésve semmivel, de ha egyetem alatt nem tetszel senkinek se, akkor külsőddel komoly gondok vannak és az már nem lesz jobb az biztos. Szóval a rövid válaszom, hogy ha 20-ig nem, akkor annak már oka van.
2022. febr. 1. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
20 körül mondanám én is. Egyetem, bulik, rengeteg ember veszi olyankor körül az embert. Ha ott nem sikerül, akkor nem a körülményekben van a hiba. 30 évesen se késő persze, de sokkal nehezebb, mert akkor már mindenki inkább a biztosat keresi, és a 0 kapcsolati tapasztalattal rendelkező 30 éves férfi nem biztos hogy kelendő választás lesz családalapításra, épp azért, mert semmilyen kapcsolati tapasztalattal nem rendelkezik.
2022. febr. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!