Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai az ötödik randin áthívni a srácot magamhoz?
Én egy péntek esti első randin ismertem meg a páromat. Vasárnap délután meghívott enni, aztán felmentünk hozzá. Ott csók volt. Hétfőn este ő jött hozzám és szex volt. Azóta el sem szakadtunk egymástól. 3 éve együtt vagyunk.
Egyrészt az 5. randi nincs túl hamar, másrészt nem ettől függ, hogy tartós lesz-e a dolog.
Hát nem tudom, a szüleiddel szemben ez szerintem bunkóság, elvégre az ő lakásuk. Másrészt elég hülyén veszi ki magát, hogy gyere fel, de maradj csöndben, nehogy felébredjenek, dugjuk egyet aztán mehetsz is az éjszaka közepén, mert nem aludhatsz itt.
Szerintem itt nem az 5. randi a gond, hanem hogy lassan fel kéne nőnöd. 29 évesen normál esetben már saját családod van, de ha nem, akkor is világot látsz, éled a saját életed.
Ha 29 évesen nem tudod eltartani még magadat se, akkor valamit rosszul csinálsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!