Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túl korai az ötödik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl korai az ötödik randin áthívni a srácot magamhoz?

Figyelt kérdés
Nem akarom elsietni a dolgot, komoly kapcsolatot szeretnék vele. Azonban félek, ha túl hamar belemegyek a szexbe, akkor azt fogja hinni, hogy könnyűvérű vagyok.

2021. nov. 8. 20:44
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Viszont közben meg nagyon tetszik a srác, és olyan jó lenne... :(
2021. nov. 8. 20:45
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
Ha már egyedül laksz, gondolom felnőtt, önálló nő vagy, valószínűleg pár kapcsolattal a hátad mögött. Mégis, mire akarsz még várni?
2021. nov. 8. 20:50
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok?
2021. nov. 8. 20:50
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Én egy péntek esti első randin ismertem meg a páromat. Vasárnap délután meghívott enni, aztán felmentünk hozzá. Ott csók volt. Hétfőn este ő jött hozzám és szex volt. Azóta el sem szakadtunk egymástól. 3 éve együtt vagyunk.

Egyrészt az 5. randi nincs túl hamar, másrészt nem ettől függ, hogy tartós lesz-e a dolog.

2021. nov. 8. 20:51
 5/30 A kérdező kommentje:
29 vagyok, de még nem lakok egyedul :( Nem keresek annyit, hogy egyedul el tudjam tartani magam
2021. nov. 8. 20:51
 6/30 anonim ***** válasza:
92%
Szóval akkor szüleid lakásába vinnéd az új srácot, akivel még semmi komolyabb nem történt? A szülőknek inkább csak később mutatnám be, ha meg akkor menne, amikor ők nem lesznek otthon, az attól függ, hogy nálatok mi a szokás. Felvihetsz-e idegeneket, vagy ezt nem nézik jó szemmel a szüleid?
2021. nov. 8. 20:56
 7/30 A kérdező kommentje:
Nem hoztam még fel soha idegent :( Este jönnénk, amikor ok már alszanak
2021. nov. 8. 21:05
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem tudom, a szüleiddel szemben ez szerintem bunkóság, elvégre az ő lakásuk. Másrészt elég hülyén veszi ki magát, hogy gyere fel, de maradj csöndben, nehogy felébredjenek, dugjuk egyet aztán mehetsz is az éjszaka közepén, mert nem aludhatsz itt.

Szerintem itt nem az 5. randi a gond, hanem hogy lassan fel kéne nőnöd. 29 évesen normál esetben már saját családod van, de ha nem, akkor is világot látsz, éled a saját életed.

Ha 29 évesen nem tudod eltartani még magadat se, akkor valamit rosszul csinálsz.

2021. nov. 8. 22:24
 9/30 A kérdező kommentje:
volt egy 14 éves párkapcsolatom, amiből nemrég léptem ki, és utána kénytelen voltam hazaköltözni. Viszont most nem értem miért erről beszélek, amikor teljesen mást kérdeztem... Mindegy, persze elmondom ezt is, mert nem titok, de akkor sem ez volt a kérdés.
2021. nov. 8. 22:41
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hozzá mentek?
2021. nov. 8. 22:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!