Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól láttam a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól láttam a helyzetet?

Figyelt kérdés

Szóval első randi.

Én vagyok a Férfi.. nincs azzal probléma, ha nekem kell fizetni. Főleg ha jobban keresek mint a nő( inkább lány). Ezt mondtam is neki.

Ez okés. Viszont amikor eljött a találkozó ideje , a lány az egyik legdrágább helyre akar beülni reggelizni.. okés fizetek. Belefér.

Megyünk egy cukrászdába.. jön a fizetés ideje, mindketten eszünk egy sütit , meg iszunk egy kávét .. megint énfizetek. Közös ötlet volt, hogy ide üljünk be.. a fizetést nem beszéltük meg, aszittem ő felajánlja , hogy most ő fizet.

Sebaj , nap végén beülünk mèg teázni, ez már az én ötletem volt.. 1-1 tea.. nemsok 1600 forint kb. Ezt is én fizettem. Egyszer se ajánlotta fel, hogy fizetne.. nap elején vettem nekem egy egynapos tömegközlekedésjegyet . Ennyi volt. Kicsit bántott, hogy egyszer se ajánlotta fel. Mindezt úgy , hogy én utaztam fel hozzá Pestre.

Nem írtam neki többet.

febr. 2. 15:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Első randin minek vitted annyi helyre, miért nem léptél le ha a második helyen se kínálta fel, hogy ő is fizet?
febr. 2. 15:32
 2/18 A kérdező kommentje:
1es jogos. Adni akartam még esélyt neki .. hátha
febr. 2. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy ejtetted. Erősen visszaélt a nagyvonalúságoddal, ez nekem sem szimpatikus.
febr. 2. 15:48
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Budapesten találkozatok?
febr. 2. 17:28
 5/18 anonim ***** válasza:
68%

Bocs, most láttam, hogy leírtad a kifejtés végén.

Csak amiatt kérdeztem, hogy ha vett neked egy egy napos bérletet, ami 2.500 Ft, akkor azzal kb. majdnem viszonozta a 800 ft-os tea, meg a cukrászdában egy kávé plusz egy süti árát - csak nem valami kifejezetten drága cukrászdába ültetek be.

Ebben az esetben lovagias volt tőled, hogy meghívtad egy drága reggelire, illetve te utaztál el Budapestre a randi kedvéért.

Mondjuk az biztos nekem sem lenne szimpatikus, ha egy kifejezetten drága helyre akarna beülni.

febr. 2. 17:34
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

"zt is én fizettem. Egyszer se ajánlotta fel, hogy fizetne.. nap elején vettem nekem egy egynapos tömegközlekedésjegyet"

Vagy azt akartad írni, hogy "vettem magamnak"?

Mert a szövegkörnyezetből nekem úgy jött le, hogy "vett nekem" akart lenni.

febr. 2. 17:36
 7/18 A kérdező kommentje:

Ő vette nekem a napi jegyet igen:)

Viszont a reggeli kifejezetten drága volt.. több mint 10es

A cukrászda is majndem 5be fájt..

febr. 2. 17:51
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Nő vagyok. (6/7. hozzászóló). Első randin legfeljebb egy kávét vagy üdítőt, esetleg egy sütit fogadnék el, és eszembe nem jutna drága helyet választani. Sőt, mivel a férfi hívott meg, nekem úgy természetes, hogy rá van bízva a hely kiválasztása.

Nekem az is visszatetsző lenne, ha egy férfi meghívna valahova, de azt várná legelső alkalommal, hogy felezzünk, vagy fizessem a saját fogyasztásomat, és ugyanilyen visszatatszőnek érzem, ha egy nő ilyen összegű meghívásokat elfogad anélkül, hogy felajánlaná, hogy valamit ő is fizet.

febr. 2. 18:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

7

"Viszont a reggeli kifejezetten drága volt.. több mint 10es

A cukrászda is majndem 5be fájt.."

Gondolom ez 2 főre. Akkor 5E 1 reggeli (gondolom ez kaja+ital), meg 2500 a kávé+süti. Bocsi, de ez egy átlagár Pesten, mondjuk lassan vidéken is.

febr. 2. 18:23
 10/18 anonim ***** válasza:

Nőként én sem fizetnék az első randin. Mondjuk nem is ülnék be ennyi helyre...

Miért nem volt elég csak a reggeli? Viszont ha kirándulást beszéltetek le, akkor gondolom számoltál azzal, hogy egész nap csak kell enni valamit. Ő meg az egész napját rászánta, hogy kísérgessen, foglalkozzon veled, ismeretlenül, napijegyet is vett neked.

febr. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!