Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól láttam a helyzetet?
Szóval első randi.
Én vagyok a Férfi.. nincs azzal probléma, ha nekem kell fizetni. Főleg ha jobban keresek mint a nő( inkább lány). Ezt mondtam is neki.
Ez okés. Viszont amikor eljött a találkozó ideje , a lány az egyik legdrágább helyre akar beülni reggelizni.. okés fizetek. Belefér.
Megyünk egy cukrászdába.. jön a fizetés ideje, mindketten eszünk egy sütit , meg iszunk egy kávét .. megint énfizetek. Közös ötlet volt, hogy ide üljünk be.. a fizetést nem beszéltük meg, aszittem ő felajánlja , hogy most ő fizet.
Sebaj , nap végén beülünk mèg teázni, ez már az én ötletem volt.. 1-1 tea.. nemsok 1600 forint kb. Ezt is én fizettem. Egyszer se ajánlotta fel, hogy fizetne.. nap elején vettem nekem egy egynapos tömegközlekedésjegyet . Ennyi volt. Kicsit bántott, hogy egyszer se ajánlotta fel. Mindezt úgy , hogy én utaztam fel hozzá Pestre.
Nem írtam neki többet.
Bocs, most láttam, hogy leírtad a kifejtés végén.
Csak amiatt kérdeztem, hogy ha vett neked egy egy napos bérletet, ami 2.500 Ft, akkor azzal kb. majdnem viszonozta a 800 ft-os tea, meg a cukrászdában egy kávé plusz egy süti árát - csak nem valami kifejezetten drága cukrászdába ültetek be.
Ebben az esetben lovagias volt tőled, hogy meghívtad egy drága reggelire, illetve te utaztál el Budapestre a randi kedvéért.
Mondjuk az biztos nekem sem lenne szimpatikus, ha egy kifejezetten drága helyre akarna beülni.
"zt is én fizettem. Egyszer se ajánlotta fel, hogy fizetne.. nap elején vettem nekem egy egynapos tömegközlekedésjegyet"
Vagy azt akartad írni, hogy "vettem magamnak"?
Mert a szövegkörnyezetből nekem úgy jött le, hogy "vett nekem" akart lenni.
Ő vette nekem a napi jegyet igen:)
Viszont a reggeli kifejezetten drága volt.. több mint 10es
A cukrászda is majndem 5be fájt..
Nő vagyok. (6/7. hozzászóló). Első randin legfeljebb egy kávét vagy üdítőt, esetleg egy sütit fogadnék el, és eszembe nem jutna drága helyet választani. Sőt, mivel a férfi hívott meg, nekem úgy természetes, hogy rá van bízva a hely kiválasztása.
Nekem az is visszatetsző lenne, ha egy férfi meghívna valahova, de azt várná legelső alkalommal, hogy felezzünk, vagy fizessem a saját fogyasztásomat, és ugyanilyen visszatatszőnek érzem, ha egy nő ilyen összegű meghívásokat elfogad anélkül, hogy felajánlaná, hogy valamit ő is fizet.
7
"Viszont a reggeli kifejezetten drága volt.. több mint 10es
A cukrászda is majndem 5be fájt.."
Gondolom ez 2 főre. Akkor 5E 1 reggeli (gondolom ez kaja+ital), meg 2500 a kávé+süti. Bocsi, de ez egy átlagár Pesten, mondjuk lassan vidéken is.
Nőként én sem fizetnék az első randin. Mondjuk nem is ülnék be ennyi helyre...
Miért nem volt elég csak a reggeli? Viszont ha kirándulást beszéltetek le, akkor gondolom számoltál azzal, hogy egész nap csak kell enni valamit. Ő meg az egész napját rászánta, hogy kísérgessen, foglalkozzon veled, ismeretlenül, napijegyet is vett neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!