Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól láttam a helyzetet?
Szóval első randi.
Én vagyok a Férfi.. nincs azzal probléma, ha nekem kell fizetni. Főleg ha jobban keresek mint a nő( inkább lány). Ezt mondtam is neki.
Ez okés. Viszont amikor eljött a találkozó ideje , a lány az egyik legdrágább helyre akar beülni reggelizni.. okés fizetek. Belefér.
Megyünk egy cukrászdába.. jön a fizetés ideje, mindketten eszünk egy sütit , meg iszunk egy kávét .. megint énfizetek. Közös ötlet volt, hogy ide üljünk be.. a fizetést nem beszéltük meg, aszittem ő felajánlja , hogy most ő fizet.
Sebaj , nap végén beülünk mèg teázni, ez már az én ötletem volt.. 1-1 tea.. nemsok 1600 forint kb. Ezt is én fizettem. Egyszer se ajánlotta fel, hogy fizetne.. nap elején vettem nekem egy egynapos tömegközlekedésjegyet . Ennyi volt. Kicsit bántott, hogy egyszer se ajánlotta fel. Mindezt úgy , hogy én utaztam fel hozzá Pestre.
Nem írtam neki többet.

Az egyik férfi kollégám is panaszkodott egyszer, hogy egy olyan nővel randizott, akivel a Lupa szigetre mentek első randin, és akkor kellett neki is vennie kaját, és akkor a lány fel sem ajánlotta hogy fizet. Én csak néztem, hogy akkor minek vitte el egy drága helyre? Villogni jó volt? Utána meg a panaszkodás van??? Első randiról volt szó, nem pedig az hogy állandóan le van húzva valaki anyagilag.
Mondjuk azóta se lett barátnője, de ezzel a hozzáállással én nem csodálkozom...
Kérdező, téged sem értelek, hogy miért nem lett egy "egyszerűbb" randi lebeszélve? Honnan tudhatta volna, hogy neked nem fért bele a büdzsébe?

"nincs azzal probléma, ha nekem kell fizetni. Főleg ha jobban keresek mint a nő( inkább lány). Ezt mondtam is neki."
Ha mondtad neki, akkor mire számítottál? Ha valaki ilyet mondana nekem, akkor én azt úgy veszem, hogy lovag akar lenni velem.
Jeesszus Mària..:D
8as válaszolónak a férje, barátja szerencsés ember lehet , hogy ilyen nõ van az oldalán. Aki ennyire tisztán és éretten látja a dolgokat.
Többi kommentre meg nem is reagálnék legszívesebben..
igen , nincs bajom azzal , ha egy férfi fizet.. vagy akár többet fizet. De egy nõben legyen annyi gerinc, hogy legalább felajánlja , hogy õ fizet kövi helyen..
nem pedig csöndben hallgat és néz a màsikra mikor hozzák a számlát.
Persze énis szólhattam volna. Ez tény. De hamàr szólni kell valakinek , hogy na most te jössz, akkor az már rég hallott ügy. Ezért gondoltam, hogy beülünk máshova, hátha „ eszébe jut“..
Ennyire azért ne legyünk feministák.. hogy egy csaj gold digger, és még a pasi a hibás..:D
Értse mindenki magára ,aki vàrja a gáláns herceget fehér lovon..

Az aranyásó fogalma egy kicsit más szintet jelent. Tuti nem a BKK napijegyes palira hajtott volna. :D
5000 Ft egy nem a legolcsóbb, de nem is veszettdrága ár reggelire (vagy inkább ez brunch lehetett) Budapesten. Inkább egy átlagos. Utána simán mondhattad volna, hogy csak sétálni szeretnél.
Őszintén szólva nem tudom miért lovagolsz ennyit ezen a témán, ha nem egymást kerestétek... Mintha már nem tudom hanyadik randi óta ki lettél volna használva, viszonzás nélkül. Nem értem miért kell szidni a másikat, ennek semmi értelme. Meg várni, hogy a másik (szemétláda, gerinctelen) észbe kapjon.
A másik oldalról nem tudjuk mi miatt történt így. Lehet csak éppen a buszjegyre volt pénze hó végén. Vagy a következő randin akart ő elhívni téged.

"nincs bajom azzal , ha egy férfi fizet.. vagy akár többet fizet"
De. Van bajod vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!