Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól láttam a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól láttam a helyzetet?

Figyelt kérdés

Szóval első randi.

Én vagyok a Férfi.. nincs azzal probléma, ha nekem kell fizetni. Főleg ha jobban keresek mint a nő( inkább lány). Ezt mondtam is neki.

Ez okés. Viszont amikor eljött a találkozó ideje , a lány az egyik legdrágább helyre akar beülni reggelizni.. okés fizetek. Belefér.

Megyünk egy cukrászdába.. jön a fizetés ideje, mindketten eszünk egy sütit , meg iszunk egy kávét .. megint énfizetek. Közös ötlet volt, hogy ide üljünk be.. a fizetést nem beszéltük meg, aszittem ő felajánlja , hogy most ő fizet.

Sebaj , nap végén beülünk mèg teázni, ez már az én ötletem volt.. 1-1 tea.. nemsok 1600 forint kb. Ezt is én fizettem. Egyszer se ajánlotta fel, hogy fizetne.. nap elején vettem nekem egy egynapos tömegközlekedésjegyet . Ennyi volt. Kicsit bántott, hogy egyszer se ajánlotta fel. Mindezt úgy , hogy én utaztam fel hozzá Pestre.

Nem írtam neki többet.

febr. 2. 15:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik férfi kollégám is panaszkodott egyszer, hogy egy olyan nővel randizott, akivel a Lupa szigetre mentek első randin, és akkor kellett neki is vennie kaját, és akkor a lány fel sem ajánlotta hogy fizet. Én csak néztem, hogy akkor minek vitte el egy drága helyre? Villogni jó volt? Utána meg a panaszkodás van??? Első randiról volt szó, nem pedig az hogy állandóan le van húzva valaki anyagilag.

Mondjuk azóta se lett barátnője, de ezzel a hozzáállással én nem csodálkozom...

Kérdező, téged sem értelek, hogy miért nem lett egy "egyszerűbb" randi lebeszélve? Honnan tudhatta volna, hogy neked nem fért bele a büdzsébe?

febr. 2. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Azt is lehetett volna mondani, hogy Csillagom, most nekem csak egy mekis reggeli fér bele jelenleg, de arra nagyon szívesen meghívlak, ha ez így jó neked.
febr. 2. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

"nincs azzal probléma, ha nekem kell fizetni. Főleg ha jobban keresek mint a nő( inkább lány). Ezt mondtam is neki."

Ha mondtad neki, akkor mire számítottál? Ha valaki ilyet mondana nekem, akkor én azt úgy veszem, hogy lovag akar lenni velem.

febr. 2. 18:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Jeesszus Mària..:D

8as válaszolónak a férje, barátja szerencsés ember lehet , hogy ilyen nõ van az oldalán. Aki ennyire tisztán és éretten látja a dolgokat.

Többi kommentre meg nem is reagálnék legszívesebben..

igen , nincs bajom azzal , ha egy férfi fizet.. vagy akár többet fizet. De egy nõben legyen annyi gerinc, hogy legalább felajánlja , hogy õ fizet kövi helyen..

nem pedig csöndben hallgat és néz a màsikra mikor hozzák a számlát.

Persze énis szólhattam volna. Ez tény. De hamàr szólni kell valakinek , hogy na most te jössz, akkor az már rég hallott ügy. Ezért gondoltam, hogy beülünk máshova, hátha „ eszébe jut“..

Ennyire azért ne legyünk feministák.. hogy egy csaj gold digger, és még a pasi a hibás..:D

Értse mindenki magára ,aki vàrja a gáláns herceget fehér lovon..

febr. 2. 21:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát vidéken sehol nincs 5000 egy reggeli .. de még ebéd sincs ennyi.. ezért màr egy kiadós ebédet eszek inkább..
febr. 2. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az aranyásó fogalma egy kicsit más szintet jelent. Tuti nem a BKK napijegyes palira hajtott volna. :D

5000 Ft egy nem a legolcsóbb, de nem is veszettdrága ár reggelire (vagy inkább ez brunch lehetett) Budapesten. Inkább egy átlagos. Utána simán mondhattad volna, hogy csak sétálni szeretnél.

Őszintén szólva nem tudom miért lovagolsz ennyit ezen a témán, ha nem egymást kerestétek... Mintha már nem tudom hanyadik randi óta ki lettél volna használva, viszonzás nélkül. Nem értem miért kell szidni a másikat, ennek semmi értelme. Meg várni, hogy a másik (szemétláda, gerinctelen) észbe kapjon.

A másik oldalról nem tudjuk mi miatt történt így. Lehet csak éppen a buszjegyre volt pénze hó végén. Vagy a következő randin akart ő elhívni téged.

febr. 2. 22:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"nincs bajom azzal , ha egy férfi fizet.. vagy akár többet fizet"

De. Van bajod vele. :D

febr. 2. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ted Mosby :DDDD
febr. 2. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!