Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma randim volt egy férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma randim volt egy férfivel de sokat beszéltem és butaságokat, hogyan tudnám javítani a helyzetet?

Figyelt kérdés

élőben nagyon tetszett a férfi és sok butaságot összehordtam, sokat fecsegtem...

tudom ez ilyen tini szokás, de én már rég nem vagyok tini

hogyan tudnám jóvátenni ezt?

valami tipp?

dec. 8. 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Milyen butaságokat??
dec. 8. 18:36
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Írj neki egy üzenetet, hogy nagyon jól érezted magad vele, sajnálod, hogy sokat dumáltál, de annyira tetszett, hogy zavarba hozott. Vagy jól reagál vagy nem. Ebből leszűrheted, hogy neki tetszett-e a dolog.
dec. 8. 18:37
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
sehogy, majd a következőn jobban csinálod
dec. 8. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell exkuzálni, akkor még kínosabb, mert még emlékezteted rá. Amennyiben lesz következő alkalom, akkor odafigyelsz, hogy ne fecsegj feleslegesen.
dec. 8. 18:49
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Koszond meg a randit es kerj elnezest. Indolold meg miert voltal olyan.
dec. 8. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Én a 4-essel értek egyet. Ha számára ez kiábrándítóan hatott, semmi bocsánatkérés nem fogja ellensúlyozni, még kínosabb lesz a dolog. Ha még kér randit, legközelebb jobban figyelj.

Sajnos ismerős a dolog, én is sokat fecsegek. De inkább őt kérdezd, beszéljen ő magáról, meg gondolj arra, hogy az első néhány randin elvileg a férinek kéne szórakoztatnia a nőt, és nem fordítva. Gondolj arra, hogy akármennyire is tetszik neked, ez csak a te fejedben élő kép róla, és nem is ismered igazán. A randi célja az legyen, hogy kiderüljön mennyire egyezik ez a kép a valósággal. Ez pedig inkább csak úgy lehetséges, ha ő beszél.

dec. 8. 19:10
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem azért nem akar veled újra találkozni, mert sokat beszéltél, hanem azért, mert nem tetszettél neki külsőre eléggé.
dec. 8. 19:18
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Kérdést ki írod de válaszolni meg majd én fogok!? Milyen butaságot hordtál össze?
dec. 8. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Lehet tetszel neki így is, így tökmindegy.
dec. 8. 19:34
 10/16 A kérdező kommentje:
most írta hogy szeretne még találkozni
dec. 8. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!