Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, csajok! Minek irtok ilyen butasagokat a tinder bioba?
Figyelt kérdés
“Ha jobbra huztal irj is!” “Ha a Szia mizunal nem tudsz jobbat ne is irj” “Csak unalmamban vagyok itt” + elvarasok sorolasa es egyeb magassagi kriteriumok stb. Aki ilyet ir, nem zavar titeket hogy ezzel elriasztjatok a normalis pasikat? Baromi arulkodoak ezek a szovegek es nagyon gyakori… egyaltalan tudjatok mire valo a bemutatkozas?
30f
2023. ápr. 25. 18:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem az hogy kinek ki a “normális” az egyénenként változik, szóval lehet a számukra normális embereket nem riasztják el
2/4 anonim válasza:
Amennyi simp van, ezeknek mind1, de azért a hol vannak a normális pasik mindig elhangzik xd
3/4 anonim válasza:
Három hosszabb kapcsolatom is lett Tinderről. Kérlek, mesélj már, kit riasztok el?
Amúgy honnan veszed, hogy normális pasik érdekelnek? Én sem vagyok az, hasonlót keresek, azt meg úgy fogok találni, ha magamat adom, nem pedig játszom a modoros picsát.
4/4 anonim válasza:
Erről mindig eszembe jut a "180 alatt ne írj". Lehet, hogy amúgy mindenben egyeztünk volna, de 179cm vagyok. Hiába na, 1cm az 1cm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!