Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen pasival komolyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen pasival komolyabb kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerkedem egy pasival (30 éves, én 26 vagyok) és van egy 12 éves egy lánya, aki vele él, mivel mint kiderült, hogy az édesanyja elhunyt még amikor kicsi volt, és a srác mondta, hogy ez lenne az első, hogy komolyabb kapcsolatot keres, mert most érzi rá késznek. A lényeg, hogy a kiscsaj olyan dolgokat állít rólam, amik nem igazak. Pl múltkor a lány kereste a mobilját és azt mondta a pasinak, hogy biztos én raktam el, erre a srác még kérdőre is vont, hogy tényleg így volt-e. Mire mondtam neki, hogy egyáltalán nem így volt, nem úgy tűnt, mint aki elhiszi. A másik meg az, hogy egyik nap a srác akart eljönni hozzám, erre a lánya addig hisztizett, míg a srác mondta, hogy napoljuk el, mert a lánya inkább azt akarja, hogy vele menjek el valahova. Kérdeztem, hogy miért hagyja, hogy ezt csinálja vele, és erre azt mondta, hogy azért, mert csak ő van neki és bármit megtesz neki. Nem veszi észre, hogy manipulálja.. 🙄
ma 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A program elnapolása még nem is lenne annyira gáz, ha néha fordul elő, a tinikor a legszarabb, muszáj odafigyelnie a lányra, ha nem akarja elrontani a kapcsolatukat. Ilyen esetben neked kellene megértőbbnek lenned eleinte, mert te nem egy hormonzavaros, fejlődésben lévő tinédzser vagy. Viszont a telefonos sztori az gáz, nem értem, miért feltételezi rólad a férfi, hogy elraknád a lánya telefonját bárhova is, mikor teljesen normális dolog, hogy valaki csak elfelejti, hol hagyta. Elég furcsa, hogy rögtön kérdőre vont.
ma 15:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen gyereket vállal, most 30 egy kamaszodó kislánnyal és nem kér pironkodva elnézést, amikor a telefon miatt kérdőre von.

Ezek külön-külön is elgondolkodtató tények, de így együtt sok(k)- mondom ezt idősebben és kamasz gyereket nevelve.

Lehet, hogy nem kell ez neked… olyan korban és élethelyzetben vagy, amire még én is azt tudom tanácsolni: válassz nyugodtan mást (gyerektelen fiatal férfit pl), mert van miből.

Elváltként, kamasz gyerekkel én is megköszöntem már a továbbiakat olyan csodaapukának, akinek a “kisszerelmem” - így hívta a lányát- volt a gondolkodása origója és a szájra puszilkodás lépten nyomon csak hab a tortán.

Nekem is van gyerekem, kamasz is, én is nevelem stb. épp ezért talán még tisztábban látható számomra, ha valaki túlzásokba esik etéren…

ma 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!