Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok hány évesen kezdenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány évesen kezdenek komolyabb kapcsolatot keresni?

Figyelt kérdés

Sok fiatal lány nem tervez komolyat, csak lesz ami lesz, vagy csak próbálgatja, keresi magát.

Én komolyat keresek, komolytalan, játszmázós, hazudozós, könnyenkapható lányok emiatt taszítanak.

A 21-24 éves lányok a korosztályom, ebben a korban már vannak akik komolyat akarnak? Vagy csk én találok?

2022. márc. 21. 19:47
 1/10 Lachesys ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlen családalapítást céllal, de sokan keresnek komolyabb kapcsolatot, az én ismeretségi körömben többségben vannak az ilyenek. Lehet rossz körökben mozogsz 🤷
2022. márc. 21. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
15 éves koromban is komoly, hosszú távú kapcsolatban voltam. A legtöbb nő pedig komoly kapcsolat parti, csak valószínűleg nem veled
2022. márc. 21. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Hát én még 40 évessel is találkoztam, aki hallani se akart komolyról :D 32f
2022. márc. 21. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
#3 gondolom túl volt valami hosszabb komolyabb kapcsolaton, és megunta
2022. márc. 21. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Mindig is azt kerestem, soha nem érdekeltek a laza kapcsolatok, kalandok. Elsőre mondjuk nem jött össze, de nem azért, mert kezdetben ne akartunk volna mindketten komolyabbat, csak végül kiderült, hogy nem passzoltunk eléggé. 20 évesen ismertem meg a mostani párom, 5 éve tart, régóta együtt is élünk és hosszútávra is tervezünk. Amúgy az ismerőseim többsége is évek óta komoly kapcsolatban van vagy azt keres, úgyhogy ha nem találsz olyan lányt, aki ilyet keres, akkor te keresel rosszul, mert van bőven.
2022. márc. 21. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

A lányok többsége azt keres. Az viszont igaz, hogy első körben lesz, ami lesz alapon, hiszen nem tudhatja senki, hogy mi lesz holnap, nem beszélve hónapok, évek távlatáról.

Ha te úgy indítasz, hogy csak házasság érdekel, már megvan a gyerekek neve is, és a családi autót is kinézted, akkor nem csoda, ha nem jön össze semmi!

2022. márc. 21. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tinikoromtol kezdve.

Az első barátomat se komolytalannak akartam eleve.

A 2.at se

Stb

2022. márc. 21. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Ja sokan komoly kapcsolatot keresnek, de ész nélkül.

Aztán mire baj lesz, sirogorcse lesz es vegul nem akar szakitani .

Pl lasd ezt

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2022. márc. 21. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is komoly párkapcsolatot keresek, ahogy sokan mások rajtam kívül. Most ennek iszom a levét, szóval kezdem feladni. 🤷‍♀️ 22/N
2022. márc. 21. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
18-20 évesen is azt akartam, de mindenki csak komolytalan szarokat kínálgatott éveken át, szóval cseszhettem, amit akarok, egyedül rohadtam évekig emiatt.
2022. márc. 21. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!