Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a helyes lépés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes lépés?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit az egyik közösségi médián. Ez az egy volt neki. Nem volt képe, de aztán a beszélgetés során sokat küldött. Megvoltak a randik, minden szuper volt. Már egy hónapja programokat csinálunk együtt, lassan ott tartottam, hogy közelebb engedem magamhoz.

Aztán az egyik barátom furának tartotta ezt, és addig kutakodott, megtalálta a férfi feleségét Facebookon. Közös képek, friss házasság, újszülött baba…

ma 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, de okádék ember. Remelem nem akarod vele folytatni… Közöld vele, hogy tudsz a családjáról, mondjuk én szólnék a nejének is, legyen csak képben milyen embert enged be az ágyába…
ma 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Az, hogy rákérdezel. Ha igaz, kuka.
ma 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem fura, hogy feleség és újszülött baba mellett tud programozni?
ma 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Felesleges rákérdeznem, hiszen ott van az ő arca is a közös képeken, a babával, a feleségével.

Nem akarok tőle semmit, de nem tudom, hogy a feleségnek szólnom kellene-e.

ma 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy kellene. Te nem úgy csábítottad el a férjét, hogy tudomásod lett volna a családjáról. Ebben az esetben ugyanolyan áldozat vagy, mint a felesége. Összeszedném a bizonyítékaimat (közös fotók, üzenetek stb.) és meglátogatnám a feleséget, amikor tudom, hogy a faszi nincs otthon.

Vele nem bonyolódnék nagyobb konfliktusokba, mert ki tudja, hogy hogyan reagál rá (tettlegesség, zaklatások, zsarolás stb.). Ezután azonnal szakítanék vele, nem is kell személyesen, írsz neki egy üzenetet, aztán törlés-tiltás mindenhonnan. Egy hónap még nem olyan sok idö, hogy ennél többet érdemelne. A viselkedéséböl kifolyólag meg amúgy se.

ma 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenképp szólj a feleségnek, bizonyítékokkal a kezedben. Nem a bosszú miatt, hanem mert ez a helyes. Az élet vissza fogja adni, amikor Neked lesz szükséged segítségre. Gondolj bele, ha Te lennél otthon pici babával egy ilyen aljadék lenne melletted, amiről nem tudsz, Te is hálás lennél, ha nem engedné valaki, hogy éveken át hülyének nézzenek!

Vele pedig semmi kontakt ezek után, én számon se kérném, úgyis rájön, ha otthon borul a bili. Kívánom, hogy találj egy rendes palit!

ma 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!