Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lett volna a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lett volna a helyes lépés arra, hogy nem tud dönteni?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jól sikerült első randi után (testiség nélkül), ahol már meg is beszéltük a következő alkalom időpontját, másnap délelőtt már teljesen másképpen reagált a nő. Azt mondta nem ér rá, meg utána sem, aztán addig faggattam, míg kinyögte, hogy nem tudja, hogy akar-e egyáltalán folytatást, még gondolkozik.

Erre én azt mondtam, hogy én csak olyan iránt érdeklődöm, aki ezt tudja és nem kételkedik bennem. Minden jót kívánok, sok szerencsét a továbbiakban!

Valaki más hasonló esetben tudok róla, hogy úgy reagált a nőnek, hogy rendben van, elfogadja, majd jelentkezzen, ha úgy érzi, hogy mégis akar valamit.

Van olyan ismerősöm, aki megint másképpen csinált volna: próbálta volna ütni a vasat és győzködni a nőt, hogy nincs itt semmi kételkedni való, és minél hamarabbi újra találkozásra bírni.

Tehát mi lett volna a helyes reakció arra, hogy a nő nem tudja, akarja-e folytatni következő randival, és még gondolkodnia kell rajta?

2022. nov. 29. 15:03
A kérdező szavazást indított:
"Csak olyan iránt érdeklődöm, aki ezt tudja, és nem kételkedik bennem. Sok szerencsét a továbbiakban."
"Rendben van, elfogadom. Jelentkezz, amikor úgy érzed, szeretnéd folytatni."
>Megpróbálni meggyőzni, hogy érdemes mihamarabb újra találkozni, mert én tudom, hogy jó pár lennénk<
19 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyenek ezek a mai nők.

Kedvenceim:

Én: találkozunk?

Mint ha nem is vette volna észre amit írtam, tehát fázis kiesés a részéről.

Újra én: felhívom nem veszi fel.

Ő reakciója : itt beszélhetünk.

Az ilyenekel célszerű gyorsan lezárni és elköszönni , aztán a büdös életbe nem is keresni többet. Sajnos sok az olyan nő aki egyenesnek adja elő magát, de valójában nem az.

2022. nov. 29. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól döntöttél, ne legyél senki második- vagy sokadikja. Azonban felhívnám a figyelmet arra, hogy egy nőnek sokkal nehezebb szemtől szembe megmondani, hogy nem lesz folytatás, mert sok olyan elmebeteg pali van, aki nem viseli jól a visszautasítást és nőként számítani kell arra, hogy fizikailag nekiessenek emiatt. Szóval ezért beszélgette meg veled személyesen a következő randevút, majd táncolt vissza online. Sajnos kiszámíthatatlan, hogy ki hogyan reagál.
2022. nov. 29. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
2. Akivel már élőben is találkoztak ott milyen fizikai bantalmazastol kell felni? Aki meg beteg az ne ismerkedjen .
2022. nov. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!