Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem bírok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem bírok dönteni 2 nagyon helyes és rendes pasi között?

Figyelt kérdés
Ismerek két pasit, az a gáz, hogy ők is egymást. Mind a ketten kedvesek, okosak, helyesek, szexisek. Nem is értem, hogy próbál velem ismerkedni mind a kettő, mikor nálam jobb nőket is kaphatnának. Na lényegtelen. Még konkrétan egyikkel se randiztam, de nagyon közelítenek én meg nem bírok dönteni, szívem szerint mind a kettőt választanám....mi legyen???
2019. márc. 14. 11:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Dugj mindkettővel és tudni fogod melyik kell
2019. márc. 14. 11:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Írj egy listát, mindkettőről, hasonlítsd össze őket.

Vagy pedig azt képzeld el, hogy melyikük mellett milyen életed lenne, dönts úgy.

2019. márc. 14. 11:25
 3/13 anonim válasza:
100%

1-es bár szebben is meg lehetett volna fogalmazni, de teljesen igazad van :D . Az egyik legmeghatározóbb dolog egy kapcsolatban a szex. Nem veszthetsz semmit. Bár első körben inkább randizz velük úgy majd tudsz dönteni, ha mégse, ott az első pont! :)

25 L

2019. márc. 14. 11:28
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván egyik se fogott meg annyira, hogy a másik helyett válaszd, úgyhogy én nem választanám egyiket sem.

Bár én nem bírom felfogni, hogy lehet egyszerre több emberrel ismerkedni. Ha én ismerkedek valakivel, akkor minden figyelmem neki szentelem, és nem vágom át már az ismerkedés elején azzal.

2019. márc. 14. 11:28
 5/13 anonim válasza:
52%
Miért ne ismerkedhetne? Randi sem volt. Senki nem vág át senkit, semmi sem kezdődött el.
2019. márc. 14. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:

"Az egyik legmeghatározóbb dolog egy kapcsolatban a szex. "

Férfi létemre számomra ez az utolsó előtti helyen van. Nem, nem vagyok aszexuális.

2019. márc. 14. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy az egyikkel jobb lesz a szex nem vonja maga után hogy a többi része a kapcsolatnak is rendben lesz,vagy a személyisége.Ha szex alapján akarsz dönteni már régen rossz.Ráadásul lehet a másikkal jobb lenne,csak kicsit izgul az első alkalommal.

Azzal randiznék,ak automatikusan sokkal többször jut eszembe.Mert aki igazán tetszik,arra arányaiban sokkal többet gondolok,legalábbis ên.Nem.mintha sorakoznának.

2019. márc. 14. 11:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért az se mindegy belsőre milyenek.
2019. márc. 14. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem, válassz olyat, akibe szerelmes vagy és nem létezik mellette másik opció.
2019. márc. 14. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
2019. márc. 14. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!