Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok egy 54 kilós helyes arcú egyetemista sráccal, aki folyamatosan jár konditerembe?
2-es vagyok. Akkor itt részletesen.
Mert kvára nem férfias. Egy csepp vonzalom nem lenne feléd. Példaként mondom, párom vízilabdázó. 206 cm magas, 120 kilós, izmos, erős.
te meg, elfúj téged a szél.
Remélem ez jobban esett mint egy kedves "nem"
En meg magasabb is vagyok nalad es emlekszem en is voltam ilyen otvenvalahany kilo es tobbszor is szoba jott a suly dolog es kerdeztek mennyi vagyok, en meg mondtam, hat nemtudom mennyire tippelsz erre mondtak, hogy hu hat minimum 70kg. En meg boszen bologattam, hogy igen akorul :DD Be nem vallottam volna, hogy vasagyastol is 55kg.
Mondjuk nekem szerencses alkatom van, nagyon hamar meglatszott rajtam a sporolas eredmenye is de ebbol is latszik, hogy ha nem irod ki magadra a sulyodat szerintem nem lesz gond. Max konstataljak hogy itt a vekony srac.
Kerdező a nők 54kilóssak
Én csak 90vagyok de satnyanak érzem magam
Szerintem ne futtasd itt magad...
Ja,és meg finom voltam-)
#9: De gondolom te nem is vagy 170 mély?
Hölgyek (különösen 2-es kommentelő)! Akkor tehát kijelenthető, hogy alapjaiban vagyok elcseszve és 85 kilóval sem lennék sokkal vonzóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!