Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok egy 54 kilós helyes arcú egyetemista sráccal, aki folyamatosan jár konditerembe?
Nekem alapvetően a 170 centi "magasságod" is kizáró ok.
2eske
9-es vagyok,190cm es 90kg vagyok...
De szerintem 110kg körül kellene lennem,20kg izom kellene..
12. Élőbe már nem lenne ekkora pofád, mi? :D
te meg biztos egy kisfszú törpe gnóm vagy. :)
Na, ennyi
15. Te ennyire hülye vagy, vagy segít benne valaki? :D
Cuki ahogy próbálod magad értelmesnek feltüntetni...közbe meg nem :D
"próbálod magad értelmesnek feltüntetni...közbe meg nem :D" - ezt a rétori fordulatot, banyeg...
Egyébként nem tudom, miért gondolod, hogy jobb életed lesz attól, hogy nőnek - egy buta nőnek - adod ki magad. Azt hiszed, ezzel lehúzod az egész női nemet, és ily módon bosszút állsz rajtuk, amiért téged egyfolytában kikosaraztak? Ez semmivel sem okosabb dolog, mint mikor a hároméves gyerek megdádázza a földet, mert elesett, és beverte a térdét. Ilyen mentalitással nem is fogsz találni senkit, aki három percnél tovább elviselne. Jobb lenne, ha magadba néznél, és megpróbálnád fejleszteni a személyiségedet, ahelyett, hogy a gyakorin trollkodsz. Talán egyszer még barátnőt is találnál, és nem pincelakó nyakszakállként, örök szűzként kellene leélni az életed.
És mit csinál a konditeremben? A nagyfiúknak adja a törölközőt?
Bocs, de ezt el sem tudom képzelni. Nem vagyok izmos, tudom, hogy az többet nyom, de jobban néz ki. A húgommal majdnem egy magasak vagyunk, 160 körül, ő 62 kiló, én 56, és ő sokkal soványabb, mert pilatesezik és kickboxol, én meg csak vagyok. De így is látszanak a bordái, nagyon soványnak néz ki, ezt el sem tudom képzelni férfiban.
NEM.
168 cm vagyok, 62 kg. Csinos, arányos testem van.
Minden nap szarul érezném magam, hogy a pasimnak törékenyebb, karcsúbb teste van, mint nekem. Nehogy már nőiesebb legyen, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!