Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jöhetne szóba egy olyan huszonéves szűz egyetemista srác, akinek a legnagyobb vásárolt értéktárgya egy 50 ezres PC kormány?
Nem erdekel hogy mibol vettel mennyiert, ha 20 eves egyetemistakent szuz vagy, az semmi jot se jelent.
Plusz kerestem en mar egy nyar alatt 170et pedig akkor csak 16 voltam .... Dzoval nem ..
Szerintem ne aggódj kérdező. Tök jó szerintem, hogy fejleszted a mozgáskordinációd. Biztos jó lehet a pc kormányod mi a neve?
Én egyszer láttam egy olyat ami hologram fedélzetnek számítana a mi pici hama kormányocskánkhoz képest. ☺ És mikor megláttam első reakcióm Wow.
Szerintem aki hasonlóan gondolkozik mint te csak lány neműként biztos be fogsz neki jönni.
Egyébként én egy verseny pályán vezettem csak és tesóm adta át a pálya felénél nekem mert biztonságosan vezetek mindent kikerülve a pc játékkal. Egyszer átadta úgy hogy versenyzett, hogy na most menjek én mert én biztonsági emberként vezetek mikor nézte, hogy én hogy csinálom az üres pályán. Természetesen direkt utolsónak és lassan, normálisan, a többiek által megelőzve és lekörözve mentem de tökre büszkén értem be utolsónak a célba. 😀 Igazából előtte tiszta pályán csak én mentem úgy gyakorlatoztam mint a rutin pályán. Én csak ezért használtam a verseny pályát, hogy rutint szerezzek összehangolt mozgáskoordinációból.
Szóval próbálj hasonló hobbijú lányokkal ismerkedni nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!