Lusta egyetemista vagyok, de nagyon szeretek teázni. A vízforralóm folyamatosan bevízkövesedik és ilyen kis vízkövek úszkálnak a teámba. Egy ideig mégkieceteztem a forralót, de most már feladtam. Lehet valami bajom mert megiszom a vízkőcafatokat? : D
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 23:52
1/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod,csak igyál rendszeresen Calgont is.
2/7 A kérdező kommentje:
:DDD ott a pont
2012. nov. 8. 00:02
3/7 anonim válasza:
Mikród nincs? Az nem vízkövesedik, és lustáknak is tökéletes vizet melegíteni benne a teához
4/7 anonim válasza:
Vannak olyan vízforralók, ahol van egy kis szűrő ott, ahol önteni kell, és azon nem tud átmenni. Próbálj meg beszerezni egyet. De néha nem árt ecetes vízzel felforralni, hogy feloldódjon.
5/7 anonim válasza:
Lehet kapni boltban ilyen kicsi szűrőket is, pont erre a célra. Nekünk is van ilyen problémánk, pár száz forintba kerül csak ez a szűrő.
6/7 anonim válasza:
nem lesz, csak ne harapj rá. nagyon ropog. (tapasztalat)
7/7 anonim válasza:
Veszel a közértben 20%-os sósavat(kb 600ft), és bele öntesz ebből kb 2-3dl-t, majd 15-30sec öblögetés után kiöntöd, és BŐSÉGES folyó víz alatt újra átöblited akár többször is. Csilli vili lesz..., az inox acél kristálytiszta lesz odabent és nem károsodik ennyi idő alatt majd a forralód belső részei, és gyorsabban is fog forralni. Olyan lesz mint az új!
Fontos hogy tarts be a savazási időt. Használat függően ezt fél-1 évente megismételheted és mindig vízkő mentes és tiszta lesz a vízforralód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!