Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok dönteni:S Szerintetek? Helyes? :$
Bejön egy fiu,de a barátnőm azt mondja,hogy kinais,meg hogy ronda..pedig szerintem nagyon aranyos,és szeretem de szerintetek is olyan rosszul nézne ki? elvakitott a szerelem?
Szerintem aranyos, semmi baj nincs vele.
De még ha senkinek nem tetszene itt, akkor sem számítana, ha neked tetszik és szereted.
Miért fontos az, hogy a barátnőidnek is tetsszen az, aki neked? Na és ha nekik olyan valaki tetszene és olyan valakivel akarnának összehozni, aki neked egyáltalán nem tetszik, akkor összejönnél vele?
Higgy inkább a saját szemednek és az érzéseidnek! Végül is te fogsz, vagy nem fogsz vele járni és nem a barátnőid.
van 1 érdekes beütése de attól még el megy
mi bajod származna belőle? csak ne vidd vár közelbe :D nehogy elő törjön belőle a hódíthatnék :D
am meg mi az már h a bnőd hülyeségei alapján akarod megítélni? ő azt mondja ha pasi ronda én meg azt hogy ő hülye :D sztem nekem van igazam szavazni lehet a www.idiotaplazaribie.com on :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!