Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszaak? Nemtudok dönteni.
Figyelt kérdés
1 hete járok egy sráccal..nagyon aranyos meg minden.DE!két hete volt barátommal szakitottunk.kidobott ,hogy neki ez sok még nem érettrá komoly kapcsoalatra.tegnap irt smst h meggondolta magát és h ujraszeretné velem kezdeni.Én nagyon szerettem/szeretem.de mindig öltük egymást. a mostani barátoma meg télleg komolyan gondolja ,hosszutávra tervez.
18L
2009. szept. 6. 09:25
1/3 anonim válasza:
Aztán majd a régi barátod megint meggondolja magát... Meg ha öltétek egymást... szerintem az új mellett kell maradnod. De már rossz,hogy felmerült benned ez a kérdés, mert ha meg igazán szeretnéd az újat,akkor nem lenne ez kérdéses ,hogy mellette maradj e vagy a másik...
2/3 anonim válasza:
beszélj a volt barátoddal és ha úgy látod h tényleg megváltozott és teljesen megbízol benne, akkor válaszd őt! De előtte bizonyosodj meg róla h tényleg így gondolja-e!
Ha nem. Vagy már nem szereteted annyira, akkor pedig íz új mellett!
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg válaszd az új barátodat. A leírtak alapán a volt barátod, azért gondolta meg magát, mert neked új barátod van és látja, hogy nem vagy egyedül és nem érdekel... Ha meg kibékültök 2 hét múlva ugyanez lessz.. Én is igy voltam a volt barátnőmmel. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!