Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buliban tegnap nagyon sok minden történt, nemtudok pár dolgot hova tenni (? )
keritbuli volt, olyan kettő-két és fél órát biztos hogy kettesben töltöttünk a lánnyal, a téma természetesen a mi kapcsolatunk volt. végül is az jött le az egészből hogy igenis eltudná velem képzelni, csak fél a csalódástól mert már egyszer csalódott egy nagyot... azt is megbeszéltük hogy mindketten táplálunk egymás iránt valamit, csak nem tudja hova tenni. ezután mindketten mentünk az utunkra de utána történtek nyak csókolgatások, szájra puszik, plusz filmezésnél hozzám bújt és végig simogattam. szerintetek van jövője ennek az egésznek? (ő benne egy korty alkohol nem volt)
mert én nem tudom hova tenni... de nagyon félek a koppanástól :| holnap tudunk csak találkozni, meg átbeszélni ezt az egészet ^^
hát majd kiderül h mi lesz a hnapi beszélgetés vége.
am az okos döntés volt h nem smároltad le a bulin. lehet h megbántad volna v valami (akkor még ezt nem lehetett tudni.) sok sikert! (hány évesek vagytok?)
igen, szerencsére azért én is észnél voltam :D
17 amúgy
Úton vagy. Hajrá! :)
Legközelebb csókold meg, ne kérdezősködj. Ha megadod neki a lehetőséget, hogy döntsön rólatok, azzal a kezébe adod az irányítást. A nők pedig nem szeretik, ha nem a férfi kezében van az irányítás. Egy alkalmas pillanatban smárold le, töltsétek el kellemesen azt az időt, mint barát és barátnő. Aztán a végén megkérdezheted, hogy "ugye akkor most a barátnőmnek tekinthetlek?". Egy végigsmárolt este/délután után erre nem fog tudni nemet mondani.
utolsó válaszoló hány éves? talán 1 év után már a kezét is megfoghatja :)
2-3 hónap után smárolás? jó. én már az új,romlott generációba tartozom, de azért ez túlzás.
Átbeszélni? Mi bánatos fenének kell ezt átbeszélni? Találkozol vele, lesmárolod, aztán kész.... Ha túlbeszéled azzal elizéled az egészet, főleg ha vannak a csajban ilyen bizonytalan lelki sérülések.
21f
mit nem tudsz ezen hova tenni?
ki kell próbálni és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!