Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők randiznátok egy ilyen sráccal vagy elképzelni komolyabb kapcsolatot? 25/F
Egy olyannal aki
- ad magára, szeret öltözködni
- szereti a rendet maga körül és meg is tudja tartani
- nyitott a világ dolgai felé (olvas, tájékozódik)
- tud főzni
- vannak bizonyos szintű igényei ami alatt nem adja
de
- albérletben él és nincs autója
Bár tudom, hogy itt mindenki az ellenkezőjét mondja, de hidd el, hogy 25 évesen a legtöbb fiatal így, vagy még rosszabb körülmények között él. Kihalt volna az emberiség, ha igaz lenne, hogy minden nő saját kacsalábon forgó palotát és BMW-t vár el minden 18 év feletti pasitól.
Ez az autó mánia is... EGYIK faszimnak sem volt autója, fiatalon valóban azért, mert nem volt pénzünk fenntartani, később pedig azért, mert ugyan megengedhettük volna magunknak, egy ideje már nagyon kényelmesen, de tömegközlekedéssel + taxi/bérelt/kölcsön autóval mindent meg tudtunk oldani. Pár éve lett autónk, amikor úgy változtak meg a körülményeink, hogy most már hasznos, megkönnyíti az életünket.
Rengeteg olyan nő van, akit ezek nem érdekelnek, más értékek mentén választanak párt. Tudom, tudom, az mind kövér, csúnya, buta stb., és kénytelen lejjebb adni az igényeit.
Nálam az autó elvárás.
De, hogy teged idezzelek: "vannak bizonyos szintű igényeim ami alatt nem adom lejjebb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!