Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Melyik fiatal férfival randiznátok e kettő közül inkább és akarnátok kapcsolatot és miért?
Figyelt kérdés
A: Személyi edző, érettségije van és egy képzése mellé, átlagnál magasabb kicsivel és izmosabb, jóképű és eléggé izgató, átlagos eszű, nem kifejezetten okos de nem is buta.
B: BME-VIK végzett mérnökinformatikus, átlagos az alakja, az arca átlagon felüli, izgató tud lenni számotokra de bőven nem annyira mint a személyi edző (de egyértelműen van valami izgató benne), magasabb a fizetése és okosabb nála.
Mindkét pasi 25-30.
2020. jún. 6. 21:10
1/11 anonim válasza:
XD
Spirituális magzat vagy még. Nőj fel. Foglalkozz önismerettel.
3/11 anonim válasza:
Mindkettő. Páros napokon A, páratlan napokon B tehet a kedvemre.
5/11 Noblesse Oblige válasza:
Amelyikkel jobban egy húron vagyok. Meg kéne ismerni őket és utána döntenék.
6/11 anonim válasza:
Bnek semmilyen rossz tulajdonsága sincs?
7/11 anonim válasza:
Mérnököt alapból nem. Humán beállítottságú csapongó művészlélek vagyok, ki se tudna igazodni rajtam, nemhogy megérteni.
8/11 anonim válasza:
BME VIK 😂😂😂 Mintha a Harvard lenne, nem egy porfészek, mint az összes magyar egyetem. Aranyos.
Maradok a személyi edzőnél. Az OE-s mérnökinformatikus diplomámmal úgysem érnék fel az istenek szintjére, a sznobizmusra meg nem vagyok kíváncsi. :)
10/11 anonim válasza:
Inkább A,mert én se vagyok egyetemet végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!