Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan nővel, akinek az arca szép, de túlsúlyos?
Figyelt kérdés
ma 17:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
3/17 anonim válasza:
Egyetlen férfi sem szivesen van tulsulyos nővel. De mivel más nem jut, van aki beéri vele.
4/17 A kérdező kommentje:
Jól főz, és kedves, de túlsúlyos.
ma 17:30
5/17 anonim válasza:
Például a túlsúly +5kg vagy +30kg? Ha előbbi akkor igen a válasz, ha utóbbi akkor nem a válasz.
6/17 anonim válasza:
Vékony ("gyárilag"), de csúnya arcú nőként írom: ezerszer inkább választanak egy túlsúlyos, de szép arcú nőt. A környezetemben az ilyeneknek szinte ismeretlen fogalom a társkeresési nehézség. Én 3 hónap múlva 11 éve leszek egyedül, és ez a 11 év nem 63 és 74 éves korom között telt el, hanem 23 és 34...
7/17 A kérdező kommentje:
+20 körülbelül.
ma 17:45
8/17 anonim válasza:
Nem. Sőt kifejezetten idegesít, hogy egy jó csaj lehetne, erre elhagyja magát.
10/17 anonim válasza:
Pár éve még azt mondtam volna hogy igen, de mostmár a nők annyira elszálltak magukért és jóval kevesebbért is kukáznak egy férfit hogy most már nem vagyok elnéző én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!