Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan nővel, akinek az arca szép, de túlsúlyos?

20 pajzsmirigy, szar női hormon, zsíros máj, hormon gyógyszer, rossz emésztés, magas kortozil szint...
De mindegyik ellen lehet tenni.

Igen teljesen más életet éltek nem volt ennyi étel mint most.

Hihetetlen milyen haraggal támadják a férfiak a női kövérséget. Kiír valaki egy túlsúlyos kérdést és minden pasas azzal jön, hogy fogyjon le.
A kérdező nem diétás tanácsadást kért.
A kérdésre válaszolva, szerintem is az arc az egyik legfontosabb tényező az ismerkedésnél mindkét nem esetében.
De, sajnos, mint itt is látod, a túlsúlyos nő annyira zavarja a férfiak többségét, mint az alacsony férfi a nők többségét.
Szóval, hiába tetszenél egy férfinak, sajnos valószínűleg nem merné bevállalni, mert a legtöbb ember nagyon ad mások véleményére.
De azért van sok olyan ember, élők nem adnak mások véleményére.
És valljuk be, igazából csakis velük érdemes ismerkedni.
Légy önmagad és bátran érezd jól magad a testedben!
És ez vonatkozik a túl vékony, túl alacsony, túl magas, stb. mindenkire.

Egy kövér pasi kérdését is hamar támadják. Egy kövér nő hamarabb talál pasit mint kövér férfi nőt. Ja de gondolom ez nem baj.

19. 22.
Nem az etelek mennyisege a mervado sokszor, hanem minden szarral tele van az elemiszer, és főleg nőknél, ez szetborit mindent hormonálisan.

20
Nem igaz... Nekem pl sulyproblemaim nincsnek, de pl szőrös az állam, (illetve, már nem, mert lézeres kezeléssel eltüntettem) valamint zsíros a bőröm, pedig nsgyon egeszsegesen etkezem, nem azert, mert úgy kell, hanem mert az esik jól. Rá sem bírok nézni gyorskajára vagy ilyesmire...

Én összejönnék, kedvelem a molett nőket, csak legyen igényes, és kedves
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!