Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki szép ugyan, viszont mellette kissé butàcska?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy Ti srácok összejönnétek egy olyan lánnyal, aki kinézetre egy nagyon kellemes látvány, viszonylag kedves is, de a beszélgetés vele már nem annyira kellemes. Olyan témái vannak, mint hazai celebek, vásárlás, fitnesz, ki hogy néz ki stb... Nem is igazán butànak mondanám, hanem inkább kicsit egyszerűnek. Mit gondoltok? A kinézet szerintetek kàrpótolhatja az egyéb hiányosságokat?

2019. márc. 18. 09:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%
Nyugi, van aki összejön ilyen lánnyal, de a többség nem ilyet keres.
2019. márc. 18. 10:00
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem az szokott érdekelni egy lányban hogy mennyire kellemes látvány vagy butácska e jobban megfog benne ha minden köret ellenére normálisan viszonyul másokhoz és egyenesen megmondja ha másik kapcsolatra vágyik.
2019. márc. 18. 10:03
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mivel nem az én világom ez a fajta felszínes átlagos mindennapi téma,beszélgetés...stb így valószínűleg nem és ezt sem a külső sem semmi nem tudja pótolni mivel alapjáraton így vonzódni sem tudnék hozzá. Megvan az ilyen embernek is a párja szóval ettől nem kell aggódni. :)
2019. márc. 18. 10:23
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
Elég sok lány ilyen. Ezért kell szelektálni és inkább egyedül lenni, mint leállni az effélékkel.
2019. márc. 18. 10:34
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Jönne a farkam össze vele. 🙂
2019. márc. 18. 10:36
 6/23 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett, nem, nem rólam van szó, én egy harmincas férfi vagyok. Csak mert már két üzenet is jött, olyan fickóktól, akik nőnek hittek és kikezdtek velem! :D A kérdés elsősorban a férfitársaimhoz szól, de természetesen leírhatják a hölgyek is a véleményüket, és légyszi írjátok le legalább azt a válaszaitokban, hogy melyik nemhez tartoztok.
2019. márc. 18. 10:38
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem mivel nálam nem csak szöveg, hogy számít a inteligencia is. Nem lenne közös témánk mivel engem nem érdekelnek a celebek meg a divat. Legfeljebb egy-két alkalom után nem is probálkoznék nála mivel, nekem nem lenne értelme.
2019. márc. 18. 10:45
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mivel az illető 10 év múlva szép már nem lesz (vagy legalábbis kevésbé), de buta még mindig, leginkább nem. Vagy csak rövidebb időre.
2019. márc. 18. 10:53
 9/23 A kérdező kommentje:
#8 Honnan tudod? 10 év alatt akár még doktorit is szerezhet. Plusz vannak nők, akik idősebb korban sokkal jobban néznek ki, pl: Gillian Anderson, Anne Heche, Sandra Bullock stb...
2019. márc. 18. 10:59
 10/23 anonim ***** válasza:
Persze, sok ilyen van. Ennek is megvan a maga szépsége
2019. márc. 18. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!