Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan nővel, akinek az arca szép, de túlsúlyos?
Figyelt kérdés
ma 17:12
13/17 anonim válasza:
Igen összejönnék. Nekünk férfiaknak változatos ízlésünk mi nem viszolygunk a pocakos nőktől.
14/17 anonim válasza:
Úgy értettem hogy senkit nem érdekel mit vársz el...úgy se lesz több esélyed nőknél.
15/17 jóska100 válasza:
Ezek amúgy mindig ezzel a pajzsmirigy fszsággal jönnek, ha ez igaz lenne, szocializmusban is kellene lenni ugyanennyi kövér nőnek.
Igazság ezzel szemben az, hogy a rendszervàltást követően jelent meg a jóléti trenddel összhangban az, hogy na akkor felfújódik a nők többsége.
És akkor még ellenvetést sem lehet tenni, emellett tabu ugye a kora és súlya...
Áltathatja az ember magát azzal, hogy mondván majd lefogy, de még hajlandóság sincs erre náluk, tiszt kiv.
16/17 anonim válasza:
Nem védve azt aki egész nap egészségtelen dolgokat eszik és azért van rajta 30 kg felesleg de azért ez alkati kerdes is... én pl zabálhatnék egész nap csülköt akkor sem tudnék 55 kg felé menni.. és 175 centi vagyok.... most 49 kg vagyok... tehát alkati kerdes is hogy ki tud elhízni és ki nem
17/17 anonim válasza:
16: Egyébként így van. Én utoljára középiskola első évében mozogtam, utána sikeresen kibuliztam magamnak egy teljes felmentést tesiből egy akkor felismert eü. problémámra (szív) hivatkozva. Főiskola után már tömegközlekedés és a vele járó séta sem játszott, autó a fenekemhez nőve, amúgy ülök egész nap. 170 centihez 58 kg vagyok így 30 fölött már, de ezt a kb. 10 kg hízást is csak annak köszönhetem, hogy becisztásodott és ezzel együtt a túlműködésből kicsit "helyrebillent" a pajzsmirigyem, különben még mindig 50 kg alatt lennék. IR is vagyok meg még sok más, de leszrom, nincs önsanyargató mindenmentesésmatekozgatós diéta, annyit sem tettem meg, hogy a cukrot elhagyjam. Más ettől már 120-150 kg lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!