Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai az ötödik randin áthívni a srácot magamhoz?
Figyelt kérdés
Nem akarom elsietni a dolgot, komoly kapcsolatot szeretnék vele. Azonban félek, ha túl hamar belemegyek a szexbe, akkor azt fogja hinni, hogy könnyűvérű vagyok.2021. nov. 8. 20:44
11/30 anonim válasza:
Gondolom a kisgyerek is az anyuékkal lakik még. :D
Húúú ez igen, micsoda komoly kilátásokkal bíró kapcsolat. A lány felhívja apuék lakásába a fiút, mert leszopná. Még bele gondolni is sok lenne, hogy ebből mikor lenne értelmes, előre mutató kapcsolat. 29 évesen anyuékkal lakik egy nő. No comment! 45 éves korodig ráérsz még! :D
12/30 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom még egyszer. Egy fél éve léptem ki egy 14 éves kapcsolatból, ami után haza kellett költöznom. Mehetnék 29 évesen albérletbe, több emberrel együtt, de inkább majd a párommal szeretnék, nem idegenekkel. Drága egy albérlet. Én havi 150-et keresek csak... Ha egyedül kellene albérletet fizetnem, akkor nem maradna semmire. Nem értem miért kell emiatt megalázni. Nem keresek ennyit... Ez van. Ha lenne komoly kapcsolatom, akivel osszekoltozhetnék, akkor nyilván feleznénk a költségeket
2021. nov. 9. 04:55
13/30 anonim válasza:
Nem korai az 5-ik randin a szex szerintem. De ez emberfüggő. Én pl ha a harmadik randin nincs szex akkor, lépek tovább. De ismerek olyat is aki fél évig csak udvarolt szex nélkül. Az ő kapcsolata sem tartott tovább, annál mint aki korábban szexelt. F.
14/30 anonim válasza:
Hát nekem nem kellenél komolyra az biztos. 15 éves korod óta egy hapsival voltál, most meg 29 évesen anyádékkal laksz. Tehát kerülgessen őket, vagy állandóan nálam lennénk. Dugni feljöhetnél, de együtt élésről szó sem lehetne. Sajnos az mércém szerint nem ütöd meg azt a szintet.
Az meg hogy kivel fekszel le és mikor, senkit sem érdekel. Jelentősége sincs.
15/30 anonim válasza:
Fujj csóró mamahoteles lúzer csaj kéne a halálnak 😆
16/30 anonim válasza:
Olyan vicces ez a szex téma! Most konkrétan az van, hogy meg akarod magad b*szatni, és hogy az ciki-e hogy a szüleidnél? Nekünk nem, vágj bele, szurkolunk!
17/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, itt mindenki csak olyan csajjal kezd akinek huszonévesen már saját lakása van? Ha nincs a csajnak saját lakása akkor már nem is kezdenétek vele, és lúzer, hogy csak egy pasija volt?
2021. nov. 9. 11:49
18/30 anonim válasza:
Szerintem nem attól függ egy leendő kapcsolat tartóssága,hogy hányadik randin van szex. Nálunk az elsőn volt, de már két éve ismertem munkahelyről. Azóta is egy pár vagyunk. Volt akivel hónapokig nem volt semmi mégsem lett tartós kapcsolat. Én is apámmal éltem, mert 130 000ft volt a kezdő pedagógus fizetésem, ez fedezte volna az albérletet de nem vagyok fényevő sajnos. A kedves károgóknak javaslom próbáljanak havi 20000 forintból megélni!
20/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó... Hát, az én exemnek nem volt lakása, sem kocsija. Közösen bereltunk lakást, és az én autómmal jártunk.
2021. nov. 9. 15:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!