Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nő meghívhatja a fèrfit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő meghívhatja a fèrfit egy italra az első randin, hogy ő fizet?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 03:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
33%
Nekem akkor sülne le, ha ingyen eszegetnék iszogatnék a más pénzén, magamat felnőttnek tartva.
2022. febr. 7. 07:39
 12/35 anonim ***** válasza:
51%

Igen, ha meghívatná magát velem egy férfi, gáznak tartanám, kínosnak, ingyenélőnek, és szóba sem állnék vele többet.

Számomra megszűnne férfiként létezni.

2022. febr. 7. 07:48
 13/35 anonim ***** válasza:
82%
Aki kezdeményezi a randit és választja annak helyszínét annak a félnek kellene fizetnie. Ha a nő kezdeményezi,akkor neki kell fizetnie, persze a férfi mondhatja hogy ő fizet, de a nőnek kellene kezdeményeznie a számla kifizetését.
2022. febr. 7. 07:56
 14/35 anonim ***** válasza:
72%
Igen, de ilyennel még soha nem találkoztam.
2022. febr. 7. 07:58
 15/35 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ilyen szituban a pasi nem érzi férfiasnak magát. Megjegyzem, szerencsére. Hagyjuk már meg nekik hogy egy kicsit pasik lehessenek. Majd ha többet akar, csinálj neki otthon valami finomat.
2022. febr. 7. 08:07
 16/35 anonim ***** válasza:
16%

18, én enni szoktam, ti meg ingyen zabálni, ha van olyan palimadár, aki fizeti amit felesztek.

19, én meg felnőtt, kereső nőnek nem érezném magam, ha a képernyőm elé odatennék az ingyenhamit.

2022. febr. 7. 08:10
 17/35 anonim ***** válasza:
80%

20

Te nem! Én viszont igen!

Az megvan, h a férfi arra kolti a penzet amire akarja?

2022. febr. 7. 08:35
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Még nem volt velem ilyen szituáció, de ha úgy alakulna, miért ne fizethetne a nő egy italt első randin? Természetesen nem vagyonokról beszélünk, hanem 1-2 ezerről, és természetesen következő randin én fizetnék.

Én nem pénzben mérem a férfiasságot, hanem hogy határozott vagyok, tudok intézkedni/dönteni ha kell, hazakísérem, bókolok neki, figyelmes vagyok.

Az, hogy meghív nagy eséllyel azt jelenti, hogy érdeklem, lesz folytatás, így nem aggódnék azon, hogy "adós maradok".

Persze ez mind akkor, ha úgy jön ki a lépés. Amikor leszerveztem az első randikat és én hívtam el a lányokat, akkor megköszöntem ha felajánlották, hogy fizetnek, de én fizettem, mivel én hívtam el. Ezek után volt, hogy második-harmadik randin hívtak meg italra, mozijegyre, ilyenek, amiket meg a lány talált ki. Szeretek kezdeményezni, de ha úgy alakulna, hogy meghív egy italra, mi rossz van abban?

2022. febr. 7. 09:06
 19/35 anonim ***** válasza:
16%

Persze h meghivhatja, (sajnos) nincs ilyen torveny. Mit gondolsz hogy szuletnek a harcos feminista & papucsallatka kapcsolatok? Pont igy.

A csavonak kenyelmes, a no meg verheti a mellet hogy milyen fuggetlen. Szep uj vilag.

2022. febr. 7. 09:21
 20/35 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy az ilyen konzervatív begyöpösödött gondolkodású embereknek csak két véglet létezik? Vagy a férfi fizet és akkor ő gondolhatja magát hatalomban, vagy a nő fizet és akkor a nő harcos femináci a féfi meg egy félszeg elnyomott kis csicska.

Olyan kedvességen, kölcsönösségen alapuló kapcsolatról mégcsak nem is hallottak, ahol nem az az elsődleges szempont, hogy a társadalmi sztereotípiák/elvárások meglegyenek, hanem azt nézik milyen a másik személyisége, a partnerével hogyan bánik? Ha egy nyamvadt italmeghívásra kerül a sor, akkor a jóerzéssel való, oda-vissza meghívás legyen meg, ne az, hogy ki kezdi ezt el? Mert vannak egy páran, akiknek a világ nem fekete-fehér. Remélem gondolkodnak még így sokan ezen az oldalon is.

2022. febr. 7. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!