Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nő meghívhatja a fèrfit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő meghívhatja a fèrfit egy italra az első randin, hogy ő fizet?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 03:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
16%
Miért a pénzköltéstől érzik magukat pasinak? A nőnek miért az idejével kell fizetnie? Akkor igazam volt, hiába pontoztatok le. 10-es sem tudja megfogalmazni, de érzi, hogy első randin az "erőviszonyokat" tisztázzátok, nem akar csicska lenni, inkább fizetne.
2022. febr. 7. 10:15
 22/35 anonim ***** válasza:
51%

"Mit gondolsz hogy szuletnek a harcos feminista & papucsallatka kapcsolatok?"

Megint csak azt bizonyítja, amit mondtam, csak ha a nő papucs, ezeknek az a természetes.

2022. febr. 7. 10:17
 23/35 anonim ***** válasza:
81%

Én hívtam meg pasit kávézni. Mikor fizetni akartam nem engedte, mondván hogy ne akarjam megsérteni.

Nagy többségben nem enged a férfi fizetni, ritka az aki hagyja.

2022. febr. 7. 10:37
 24/35 anonim ***** válasza:
62%
Az a férfi még nem született meg, akit első randin én hívnék meg.
2022. febr. 7. 10:40
 25/35 anonim ***** válasza:
25%
21, én nem is és sajnálom, hogy te meg igen. Én pasiként, ha az lennék, se költeném a pénzem nőre, ti meg elvárjátok az ingyenélelmet. Szánalmasak vagytok. Tisztelet az igen kevés kivételnek.
2022. febr. 7. 11:09
 26/35 anonim ***** válasza:
45%
23-as, de a világ igenis fekete fehér ha a férfi női viszonyokról van szó, valaki vagy férfi vagy nem.
2022. febr. 7. 12:09
 27/35 A kérdező kommentje:
Ez nem incel kérdés, inkább elgondolkodtató azoknak, akik még abban a maradi szellemiségben élnek, hogy csak a férfi fizethet.
2022. febr. 7. 12:26
 28/35 A kérdező kommentje:
#14-nek ment az előbbi válaszom.
2022. febr. 7. 12:27
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

29, az, hogy valaki vagy férfi vagy nem, az lehet max fekete-fehér. A női-férfi viszonyok nem az. Nem tudsz elképzelni egy szituációt, ahol mondjuk a két fél ismerkedik, a nő azt mondja egyszer csak, hogy:

- Komolyan? Még nem ittál kókuszos rumot?? Nem is hallottál róla? Akkor föltétlen meg kell kóstolnod, ezen a helyen isteni koktélt csinálnak.

(Férfi): - Rendben, ha ragaszkodsz hozzá, megkóstolom, de utána jogosan ítélhetem el! :D

- Jól van, de ha ízlik, megmondod őszintén!

- Úgy lesz. Akkor beülünk meginni egy italt?

- Rendben, pénteken ráérek.

Elmennek pénteken, jól érzik magukat, megisznak két koktélt, a férfi a végén fizetni akar, a nő mondja, hogy "nem nem, ezt én találtam ki, én ragaszkodtam hozzá, hogy próbald ki ezt, legközelebb te mutatsz nekem valamit", "oké" mondja a férfi, "de akkor én hívlak meg, megkóstold én mit szoktam inni itt és itt".

Legközelebb a férfi mondja hova menjenek, mit próbáljon ki a nő. És így tovább. Összejönnek, kölcsönös a meghívás, szimpátia, a nő nőies, a férfi férfias, csak úgy jött ki, hogy a nő hívta meg először a férfit. Számít ez egy normális embernek? Ezen agyal egy normális ember, hogy ki hívott meg kit legelőször? Vagy örül, hogy intelligens, kedves, figyelmes, támogató társra talált?

Kérlek cafoljátok meg, mondjátok egy ilyennel mi a probléma.

2022. febr. 7. 13:01
 30/35 anonim ***** válasza:

"Ez nem incel kérdés, inkább elgondolkodtató azoknak, akik még abban a maradi szellemiségben élnek, hogy csak a férfi fizethet."

Erről írtam a 3-as választ, ez csupán azért van így, mert sokan egy csomó kimondatlan dolgot csatolnak a fizetéshez, kifejezetten az első randishoz. Amíg ez "pasiskodás" meg "fura", valamilyen belső inger miatt, addig ez sajnos marad.

2022. febr. 7. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!