Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt mi lehetett?Én hibáztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mi lehetett?Én hibáztam vagy egyszerűen ő volt gyökér?Mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal online,1 hete beszélgettünk.Nagyon jól elbeszélgettünk, teljes összhangnak bizonyult a beszélgetések alapján,azonos ízlés, érdeklődési kör stb.Párszor telefonon is felhívtam,majd kértem egy randit amiben bele is ment.Majd reggel kapok egy üzenetet,hogy a randinak lőttek,mert apukája kórházban került.(Ilyennel csak nem kamuzna)Na mondom fa*sza,nagyon vártam a randit.Mondom jó, muszáj vagyok benyelni nincs mese.Majd rákerdezek később,hogy hogyan van apukája,nem ír rá semmit,majd délután megy hozzá a kórházban egyenlőre nem tudja.Mondom neki sajnálom,hogy apukája kórházban került és azt is ,hogy nem tudunk találkozni,mert nagyon vártam.Rákérdeztem,hogy ettől függetlenül, azért később lát esélyt a találkozóra? Mondtam neki,tudom most van fontosabb dolog is,csak hogy képben legyek úgy még is.Azt írja meg nem tudja....mondom tessék? Kérdeztem tőle,hogy ez miért függ össze?Hiszen írtam neki,hogy ha 1 hónap akkor 1 hónap, várok.Erre azt írja,hogy neki most a család a fontosabb,meg hogy legyek boldog kellemes ünnepeket és ne keressem többet...mondom mivan??Napok óta tök jól elbeszélgettünk és képes egy ilyen miatt elküldeni a f*szra?Vagy valami más van a dologban?
tegnap 19:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
77%
Azt még hozzátenném, hogy ha nem válaszol, akkor fogadd el és hagyd békén.
tegnap 20:20
 42/48 anonim ***** válasza:
82%
A jövőre nézve jó ha megtanulod, hogy nem kapunk meg mindent rögtön, - még te sem - s ezért nem kapunk dührohamot.
tegnap 20:33
 43/48 anonim ***** válasza:
82%
Egy hét beszélgetés után konkrétan nég tök idegen vagy neki. Olyan helyzetbe került, amikor pont nem érdekelte, hogy találkoztok majd vagy nem. Te pedig nyaggattad...
tegnap 20:46
 44/48 anonim ***** válasza:
76%
Hát ne haragudj, de te egyáltalán nem vagy empatikus, csak a saját akaratod akarod ráerőltetni a másikra, ha tetszik neki, ha nem. Egyébként nálam hatalmas red flag lenne, hogy amikor épp nekem lenne szükségem támogatásra, még én istápoljam a másik lelki világát, és ha nem teszem meg, mert épp nincs rá kapacitásom, akkor a másik tovább nyomul és még a saját baját is rám pakolja.
tegnap 21:58
 45/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.Igazatok van,sokat gondolkodtam rajta,hogy több türelmet kellett volna tanúsítani,de ő nagyon kellett nekem és kicsit elvette az eszem,mert amúgy valójában nem ilyen vagyok.De nála nagyon vágytam arra,hogy találkozzunk és őszintén szólva nagyon beleéltem magam,hogy találkozzunk.Igazából előző nap egész délután rossz érzésem volt,rossz kedvem vol.Furcsa szorongató érzés volt,valószínűleg tudat alatt tudtam,hogy nem lesz találka.Öszintén?Amikor küldte az üzenetet, nem tudom miért,de valamiért azt éreztem,hogy nem mond igazat.De hát mondom ilyet nem kamuzna senki,de hát kitudja.
ma 05:58
 46/48 Noren1989 ***** válasza:
55%
Kötődési gondjaid vannak? Anyàddal jó a kapcsolatod? Nem vagy véllletlenül paranoid?
ma 07:28
 47/48 A kérdező kommentje:
Mi köze a paranoiának,ahhoz hogy milyen a kapcsolatom anyámmal?Se paranoiás nem vagyok,de még anyámmal sem rossz a kapcsolatom,nem tökéletes de nem rossz sem.
ma 14:02
 48/48 Noren1989 ***** válasza:

Egyből azt hiszed, h hazudnak neked...

A pàrkapvsolatokra tekintettel vélem, h hibàs mintàd van, de nyugi, nem nekem kell elmesélned. Arra lesz egy kényelmes, àllami szófàd.

ma 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!