Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Volt má olyan, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt má olyan, hogy úgy jötettek össze egy palival, hogy semmi vonzó belső tulajdonsága nem volt és tudtátok, hogy egy gyökér?

Figyelt kérdés

Ugye hogy nem! Van egy jó pali max megnézitek de ha kiderül, hogy csíragép akkor kiszáradtok alul. Mint mikor egy jó csaj elkezd putrisan beszélni meg mondjuk turházva köp egy taknyosat a szobapadlóra. Persze ha vannak olyan csajok hogy jaj bulika yolo és akkor megy a dugás bárkivel de azért ilyen ritkán van meg max a való világ nézői vannak ilyen színvonalon, ilyen nő meg amúgyis kinek kell? Normális kell nem?

Csak szeretném, hogy elmondjátok itt, hogy tudják a fiúk, hogy nem a külső számít csak hanem igenis fontos a belső (egy KAPCSOLATNÁL). Ki tudna egy neki ellenszenves gyökérrel együtt élni? Hát senki. Egy nőnek a legfőbb erogénzónája a lelke - szerintetek ez igaz?

2017. dec. 2. 22:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Most látom az a kérdésben természetesen *már akart lenni :D
2017. dec. 2. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező,csak annyit mondok erre: Soha nem kaptam esélyt sem a nőktől a külsőm miatt,így meg sem tudtam mutatni milyen a belsőm. Nos akkor mi is számít? :)

26/F

2017. dec. 2. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
A nők nagy százaléka hajlamos az összes általa hangoztatott elvet azonnal sutba dobni, ha valamilyen érzése támad ami ellentmond ezeknek.
2017. dec. 2. 22:41
 4/10 A kérdező kommentje:
2# Bizonyára gyökér vagy, ez abból következik, hogy 26 évesen még nem volt nőd. Bocs de van pár förmedvény ismerősöm mégis összejött nekik.
2017. dec. 2. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

"Egy nőnek a legfőbb erogén zónája a lelke"-nem hallottam még, de szép mondat, rám nagyon igaz. Jól látod, önmagában a jó külső, és egyéb külső tényezők amikre hivatkozni szoktak egyesek hogy a nőknek csak az számít (sok pénz, jó állás, jó autó) önmagukban semmit, de semmit nem érnek.

A legeslegfontosabb maga az ember, hogy milyen belül. A pénz elfogy, az autó összetörik, a külső öregszik, de a belső marad...

(És nem, nem vagyok ronda, nem azért írom ezt. Ez is egy tipikus gyakoris logika, hogy az a nő, akinek a belső számít legjobban, biztos ronda)

2017. dec. 2. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Más valakire felfigyelni, és más valakibe beleszeretni, egyáltalán megmaradni mellette. Sem a jó külső-szar belső, sem a fordítottja nem játszik nálam kapcsolat szempontjából, nem egy testet és nem is egy felfogást tudok szeretni, hanem egy embert, akinek igénye mindkettőből a toppon lenni lehetőségeihez mérten. Ronda embert nem láttam még azok közt, akik adtak magukra, maximum átlagosat, és szemét embert sem azok között, akik tudtak szeretni és érdeklődni, maximum ugyancsak átlagosat. Szóval mindkét szempontból legalább átlagosnak illik lenni. És ne válasszuk már külön őket, ugyanúgy nem szeretem az üresfejű, bunkó szépfiúkat, ahogy a zsíroshajú, sárgafogú jófiúkat/okosokat sem. Nem lehet csak az egyik fejlesztgetésével felérni egy egész ember szintjére, ezt kell megérteni.
2017. dec. 2. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem fontos a külső-belső összhang, meg hogy összepasszoljunk. Aki nekem jó, nem jó mindenki másnak, aki nekem nem jó, az lehet, hogy egy barátnőmmel meg tökéletesen összeillik. Nem lehet mindenkinek megfelelni.

Mellesleg nem szeretem, ha valaki megjátssza magát, csak hogy bugyin belül kerüljön, és azt sem, ha valaki mindenkinél bepróbálkozik, akinek lyuk van a két lába között. Egy darabig lehet másnak mutatni magad, de úgyis kibukik, legkésőbb az első konfliktusnál. Mi értelme olyannal próbálkozni magadat másnak mutatva, akivel nem illesz össze? Úgysem fog működni az ilyen kapcsolat hosszú távon.

Sem a külső sem a belső nem elég önmagában.

2017. dec. 2. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Kamu a kérdés, egyébként minden nővel volt már ilyen. A személyiség egyáltalán nem számít nekik, csak a külső.
2017. dec. 3. 07:50
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az osszes kapcsolatom ilyen volt. Mert aki tetszett az undorodott tolem mindig is :)
2017. dec. 3. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem volt még ilyen. Eddig csak egy férfival jöttem össze, ő szerencsére lelkiekben is megfelelő volt.

Utolsó kérdésedre a válasz: nőtől függ. Van, akinek igen, van, akinek az a lényeg, hogy rosszfijjjúúúúús legyen a pasi és izmos, aztán csodálkozik, hogy megint megcsalta. Van ilyen is.

2017. dec. 4. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!