Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek gyökér?
az összes lány a gyökér pasikra bukik! ennyi!
legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda.
én hiába vagyok őszinte, kedves, vicces, mosolygós, ezek mellé magas, helyes, ugyanakkor határozott és magabiztos, kitörölhetem vele a seggem!
Nincs olyan lány, aki nem a gyökerekre bukik? És szó szerint !bukik!, ugyanis a gyökér gyereket szó nélkül lepippantja bármelyik csaj.
"legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda."
ezt én is úgy utálom, de hát így vagyunk programozva mi nők. múltkor is jöttem haza a boltból, arra jött egy gyökér gyerek, nekem meg bekapcsolt a gyökér relém, és futnom kellett hozzá. sajnos elejtettem a szatyrot, és elgurult a parizer meg a krumpli :( aztán ugye le kellett pippantanom, mert hát mi nők, ugye, ilyenek vagyunk, és közben tökre paráztam, nehogy elvigye valaki a 10 deka trappistát meg a teszkó májast a szatyromból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!