Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon tetszik, de még nem állok keszen egy parkapcsolatra, mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek már régebben is tetszettem de kb másfél évig hanyagoltuk egymast. Most ő 14 én meg 13. Már találkoztunk egyszeregy kávézóban és nagyon jól éreztem magam. Ő tobbszor is utalt rá hogy tetszem neki és igazából nekem is tetszik, de eletkorom miatt nem szeretnekmeg senkivel se járni. Hogy utasithatnam vissza finoman hogy ne erezze rosszul magát és ne erezze ugy hogy jatszom vele?
2013. dec. 5. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy nem állsz készen egy kapcsolatra.
2013. dec. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!