Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek gyökér?
az összes lány a gyökér pasikra bukik! ennyi!
legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda.
én hiába vagyok őszinte, kedves, vicces, mosolygós, ezek mellé magas, helyes, ugyanakkor határozott és magabiztos, kitörölhetem vele a seggem!
Nincs olyan lány, aki nem a gyökerekre bukik? És szó szerint !bukik!, ugyanis a gyökér gyereket szó nélkül lepippantja bármelyik csaj.
volt egy lány kerestem sosem írt, folyton szopatott, most leszartam gyökér voltam vele, és lám felkeresett hogy hiányzok neki, meg mivan velem, nem is írok neki.
Mé gondolkoznak így a jányok?
Ez hülyeség, miért szeretnénk a gyökér pasikat?!
"őszinte, kedves, vicces, mosolygós..."-vagy túlzásba estél, vagy olyan vagy akire mindenki vágyna (főleg kapcsolatban)
De az is lehet, hogy te vagy válogatós
17L
nem nem, pontosan ilyen vagyok...és sok lány áradozik nem nekem, hogy ilyen pasi kéne nekik, de közben nem...:S
Nekem csak annyi a kikötésem, hogy max 55-65kg legyen, az arca ne olyan legyen mint ahova lezuhant egy teherszállító repülőgép, lehessen vele mindenről beszélni, meg mosolyogjon sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!