Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek gyökér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek gyökér?

Figyelt kérdés

az összes lány a gyökér pasikra bukik! ennyi!

legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda.

én hiába vagyok őszinte, kedves, vicces, mosolygós, ezek mellé magas, helyes, ugyanakkor határozott és magabiztos, kitörölhetem vele a seggem!

Nincs olyan lány, aki nem a gyökerekre bukik? És szó szerint !bukik!, ugyanis a gyökér gyereket szó nélkül lepippantja bármelyik csaj.

2013. dec. 15. 02:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Na, megint egy önsajnáló lúzer.
2013. dec. 21. 16:20
 32/36 A kérdező kommentje:
GYÖKÉR VAGYOK!
2013. dec. 21. 22:16
 33/36 A kérdező kommentje:

volt egy lány kerestem sosem írt, folyton szopatott, most leszartam gyökér voltam vele, és lám felkeresett hogy hiányzok neki, meg mivan velem, nem is írok neki.

Mé gondolkoznak így a jányok?

2013. dec. 21. 23:49
 34/36 anonim ***** válasza:
Kihívás komplexus, vadász ösztön. Nem bírják elviselni, ha csak egy fiú is nem hódol be nekik. De gyakran épp ez lesz a vesztük.
2013. dec. 22. 04:47
 35/36 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, miért szeretnénk a gyökér pasikat?!

"őszinte, kedves, vicces, mosolygós..."-vagy túlzásba estél, vagy olyan vagy akire mindenki vágyna (főleg kapcsolatban)

De az is lehet, hogy te vagy válogatós

17L

2014. szept. 18. 16:51
 36/36 A kérdező kommentje:

nem nem, pontosan ilyen vagyok...és sok lány áradozik nem nekem, hogy ilyen pasi kéne nekik, de közben nem...:S

Nekem csak annyi a kikötésem, hogy max 55-65kg legyen, az arca ne olyan legyen mint ahova lezuhant egy teherszállító repülőgép, lehessen vele mindenről beszélni, meg mosolyogjon sokat! :)

2014. szept. 18. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!