Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek gyökér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek gyökér?

Figyelt kérdés

az összes lány a gyökér pasikra bukik! ennyi!

legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda.

én hiába vagyok őszinte, kedves, vicces, mosolygós, ezek mellé magas, helyes, ugyanakkor határozott és magabiztos, kitörölhetem vele a seggem!

Nincs olyan lány, aki nem a gyökerekre bukik? És szó szerint !bukik!, ugyanis a gyökér gyereket szó nélkül lepippantja bármelyik csaj.

2013. dec. 15. 02:00
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem kell mindenkinek magára vennie. Csak csecsemő korom óta csak ribikkel találkoztam.
2013. dec. 15. 02:10
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

" Kb ők "kérnek" meg csináljam meg őket!"

hűha, milyen rossz! elítélendő.. várjunk csak, te nem dugni mentél a diszkóba? Ha te kérheted a szexet, ők miért nem kérhetik?

2013. dec. 15. 02:10
 13/36 anonim ***** válasza:
Ebbe szépen bele kell törődni!
2013. dec. 15. 02:11
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
hogy beszélsz az édesanyádról
2013. dec. 15. 02:11
 15/36 anonim ***** válasza:
utolsóXDDDDDDDDDD kis huncut
2013. dec. 15. 02:13
 16/36 A kérdező kommentje:
én nem kértem a szexet senkitől! és bármilyen hihetetlen, én normális lányokat keresnék diszkóban. lehetne barátnőm ha akarnék, de sajnos nincs kiírva senki homlokára hogy ribi/nem ribi
2013. dec. 15. 02:13
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
diszkóban normális lányt:DDD jó vicc
2013. dec. 15. 02:15
 18/36 A kérdező kommentje:
máshova nem igen van időm járni, dolgozok szinte folyamatosan, és ha lenne sem tudnék, mert hova? Egy város van a közelben, ahol ha szombat délben a főtéren elkiáltanám magam hogy ßuzi vagyok, senki sem hallaná meg. Kihalt a város.
2013. dec. 15. 02:19
 19/36 anonim ***** válasza:

tanulj tőlem mester.

a bed beachen ill. télen studioban sok kis ribizli van aki wcben is pippant

járj oda gyakran és megtudod

2013. dec. 15. 02:19
 20/36 A kérdező kommentje:
Na és hogyan legyen gyökér, tud valaki tanácsot adni, hogy milyen egy gyökér pasi? legyen seprű hajam, meg vasággyal 20kg?
2013. dec. 15. 02:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!