Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek gyökér?
az összes lány a gyökér pasikra bukik! ennyi!
legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda.
én hiába vagyok őszinte, kedves, vicces, mosolygós, ezek mellé magas, helyes, ugyanakkor határozott és magabiztos, kitörölhetem vele a seggem!
Nincs olyan lány, aki nem a gyökerekre bukik? És szó szerint !bukik!, ugyanis a gyökér gyereket szó nélkül lepippantja bármelyik csaj.
A 7-esen behaltam! :D
"legalábbis miután meglátnak egy gyökér gyereket már szaladnak oda."
:DD Errefelé amúgy tényleg, komolyan, az összes "jókislány" férfi-alázó akar lenni, mert tudják, hogy amúgy csak a sarokban búslakodhatnak, ha viszont flegmák lesznek, egy egész udvartartásnyi helyes pasi lohol majd utánuk! :)
Kérdező, ha te "ribikkel" találkoztál volna, nem itt siránkoznál most. Hanem dugnál valamelyik diszkóban. Szerintem inkább az fáj neked, hogy túl magasak a lányok elvárásai (pl. külső terén) és nem tudsz nekik megfelelni. De ez csak egy tipp. :)
"én hiába vagyok őszinte, kedves, vicces, mosolygós, ezek mellé magas, helyes, ugyanakkor határozott és magabiztos, kitörölhetem vele a seggem!"
A fenét vagy te ilyen. Akkor nem írnál nőalázó szövegeket bosszúból és irigységből. Szerintem nem jutott dinnyeföld és most össze-vissza beszélsz. De ne legyen igazam! Mindesetre, ha fennen bizonygatni kezded, mennyire buknak rád a nők, eleve ellentmondásba keveredsz.
Akkor most kedves, szerény és magányos vagy, vagy "gyökér", akit megerőszakolnak a diszkóban a csajok? :D
"legyen seprű hajam, meg vasággyal 20kg?"
Bár ez egész értelmes ötlet. Abban még van is valami, hogy a mai csajok többsége az ilyenekre bukik, meg ugye a hibátlan pofi. De hogy ezek a más ff-ak által csak nyominak nevezett fiúkák annyira gyökerek lennének? Többségüket oda teszi a csaj, ahova akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!