Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen gyökér kérdés? Randi...
Figyelt kérdés
Szóval első randit szervezünk egy sráccal (38), esti időpont. Ezt írta:
“Az nekem is jó! Akkor ne csináljak más programot? :) “
... hát b*zdmeg csinálj, bánom is én.
Csak szerintem egy pusztulat ez az üzenet? Mit vár? Hogy ajnározzam? Nem egészen értem.
Szerintem csak megerősítést várt, hogy akkor 100%, hogy találkoztok, csak bénán fogalmazta meg. A stílusod alapján sokat nem veszítene veled mondjuk.
2021. márc. 29. 14:24
2/29 A kérdező kommentje:
38 évesen ennyire béna? Nekem inkább 18-nak tűnik, el is ment a kedvem tőle. A “szióka” köszönései után is egyébként.
2021. márc. 29. 14:28
3/29 anonim válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb, ha más nővel találkozna, aki nem olyan besavanyodott mint te. Ehhez a randihoz nem kívánok sok sikert, de az életben neki igen!
2021. márc. 29. 14:29
4/29 anonim válasza:
Ha a "szióka" köszönései után még randit beszélsz le vele, az téged is minősít.
2021. márc. 29. 14:29
5/29 anonim válasza:
Ez ilyen a "bolhából elefánt" kérdés egy olyan üggyel kapcsolatban amibe a saját hülyeséged miatt mentél bele, vagy még rosszabb szeretsz áldozatszerepben feltűnni, "miért mindig én fogom ki az ilyeneket, nyíeeeeeee" - holott már az elején véget vethettél volna ennek.
Sajnos így a kérdés valahol félúton van a Hapacsoló Svéd és egy őrjöngő kisebbségi monológja között, aminek se célja, se haszna nincs, csak rinyálni és őrjöngeni lehessen egy jelentéktelen dolgon. Lehetőleg nyilvánosság előtt, mert úgy az igazi.
2021. márc. 29. 14:32
6/29 anonim válasza:
Egy 38 éves férfit miért nevezel srácnak?
Miért használsz ilyen szavakat és kifejezéseket, hogy "hát b*zdmeg", "gyökér" és társai?
Tudod, a stílus maga az ember.
2021. márc. 29. 14:33
7/29 anonim válasza:
Szerencsétlen férfi, csak az idejét pazarolja egy ilyen hárpiára.
2021. márc. 29. 14:33
8/29 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ebben nem látnék semmi kivetnivalót, kortól függetlenül. Komolyan ebbe is belekötsz? Egy élmény lehetsz
2021. márc. 29. 14:35
9/29 anonim válasza:
Az összes válasz 100%-os, ami ellened szól. Szegény egyedülálló férfi meg épp dúdolászva készülődik egy fürdőszobában, várva az estét, de ha tudná, mi megy egy anonim fórumon. :( Na ezért van rengeteg egyedülálló az egész országban, mert ilyen búvalbaszott emberek unott képpel állnak a másik felé, és 1 mondaton lovagolnak.
2021. márc. 29. 14:38
10/29 anonim válasza:
Értem a problémádat, tényleg fura kicsit így visszakérdezni, hülye kérdés. Ha randit beszéltek meg, akkor nyilván ne szervezzen oda mást, viszont szerintem nem komolyan kérdezte, csak megerősítést várt. Ha téged az ilyenek ennyire zavarnak, akkor inkább ne találkozzatok, nem egymást keresitek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!