Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen gyökér kérdés? Randi...
Szóval első randit szervezünk egy sráccal (38), esti időpont. Ezt írta:
“Az nekem is jó! Akkor ne csináljak más programot? :) “
... hát b*zdmeg csinálj, bánom is én.
Csak szerintem egy pusztulat ez az üzenet? Mit vár? Hogy ajnározzam? Nem egészen értem.
Gyanítom, sokan sokszor ejtették a férfit pofára, ezért kérdezte azt, amit. Az oké, hogy a magam részéről nem biztos hogy (biztos hogy nem) így kérdezek rá, de a kérdése valahol jogos volt. Ezért utálom a magam részéről a társkeresőket. Futó beszélgetések, futórandik, esélyed sincsen - jobban mondva esélyt nem adtok egymásnak - kiismerni a másikat.
Szerintem találkozzatok, és meglátod milyen ember. De csak egy mondatból így messzemenő következtetést levonni hülyeség a részedről.
A tóbbséget igy néz ki agyon lehetne szívatni akik egy ennyiből sem làtják az uzenetnek az "éljét".
Nekem ez kicsit beképzeltnek hat amugy amit irt mintha kèretni akarnà magát, azt várnà hogy en konyorogjek neki hogy de igen igen gyere mindenkepp(pincsilihegés).
*többséget..úgy néz ki..."élét"
Ez egy balfek pasi lesz az biztos. Igazi férfit ne vàrj.
"Akkor ne csináljak más programot? :) "
Már bocsi, de ez úgy hangzik, hogy akkor randizik a kérdezővel és nem a másik 10 csaj közül valakivel, de legalábbis nem olyan fontos neki az a randi, lenne egy rakat más, legalább olyan jó dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!