Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig gyökér voltam mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig gyökér voltam mert nem tudtam mit akarok most elhagyott, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki mindig bejött nekem, csak a városba körülbelül mindenki vele akar járni, nincs olyan aki ne akarna tőle valamit, mindenki húzgálja kocsival stb. Emiatt nem tudtam mit akar tőlem, és nem mertem lépni felé, néha mondtam neki hogy részemről ez több barátságnál meg szeretem és nem akarom elveszíteni de mire alakultak a dolgok mindig visszaléptem.... Ő mindig nagyon rendes és kedves volt velem. Egy csók is elcsattant, de utána is egy hülye voltam mert hagytam az egészet. Most megszakított velem minden kapcsolatot többet beszélni se akar velem mert beleunt ebbe az egészbe. Mit tegyek? Hagyjam, törődjek bele, mert ez a hajó elúszott vagy keressem még?
2015. máj. 29. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Gondolj bele, milyen jót tettél egy másik faszinak, aki megbecsüli az adott nőt, mert ő is meglesz becsülve:D Egy ilyen egyén után mint te, csak jobb jöhet egy nőnek:D
2015. máj. 29. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Olyan kis helyre feleségek szoktak ilyen pasi után kerekedni a lányokból, hogy csudi:D És érdekes, mindig férjhez is mennek alig pár hónap után, rögtön akad kérőjük:D
2015. máj. 29. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindkét választ, #1 és #2 ugyanaz írta. Ugye te most élvezkedsz a nyomorán és direkt rúgsz belé?
2015. máj. 29. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha korábban nem akartál tőle kapcsolatot, mindig "visszaléptél", akkor most mi változott meg?
2015. máj. 29. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

3 Ne szólj bele. Őt se érdekelte mikor a másik emberrel szórakozott.

Legalább elmondhatja magáról, hogy egy következő ipsének milyen jót tett.

2015. máj. 29. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!