Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem akarok gyökér lenni, de el kell felejtenem azt a másikat (? )
Nagyon közönséges és unalmas a problémám,de elégé ideges vagyok és nem is tudom miért.
Van egy fiú,akit szerettem, de veszettül. 1 éven át ,sőt most is ,de már halványan. Állandóan rágondoltam, csak neki akartam tetszeni, ő volt az álmom és tetszettem is neki, de nem jöttünk össze. Egy 3 hónapja már nem beszélek vele , szándékosan ,mert ki akarom törölni a fejemből, az egész kezdet olyan lenni, mint egy szappanopera...
Most bejött a képbe egy másik fiú, holnap lesz vele randim, nagyon rendes, meg sportos , jószívű satöbbi. és tetszik! Kedvelem tényleg. És összeakar jönni velem ,én is vele,de nagyrészt azért,mert kíváncsi vagyok egy komoly kapcsolatra és mert ,reménykedem, hogy így sikerül elfelejtenem a másikat,a másikat ,akinek állandóan a képeit nézegetem, meg reménykedem, hogy összefutok vele...
mit tegyek? szemét lennék, ha így összejönnék a sráccal?
17/l
senkivel ne csinálj ilyet!!!
ez olyan mintha szerelmet mímelnének neked majd miután megkaptak eldobnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!